Προτεινόμενα

Ο μεγάλος νικητής στο Τρόπαιο Πρωταπριλιάς!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Eίχαμε πει το μεσημέρι πως είναι μια πολύ δύσκολη η σημερινή Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση μιας και απουσίαζαν τα λεγόμενα ‘’άχαστα άλογα’’! Αυτό επιβεβαιώθηκε στην πράξη αφού δεν βρέθηκε νικητής στο δημοφιλέστατο παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 και το ποσό των 21.000€ μεταφέρεται στην επόμενη Ελληνική συγκέντρωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017.

Με μια πρόχειρη εκτίμηση θα σας πούμε πως τουλάχιστον 45.000€ με 50.000€ αναμένεται να παιχτούνε στο εν λόγω παιχνίδι την επόμενη Ελληνική συγκέντρωση, οπότε καταλαβαίνετε ότι από σήμερα κιόλας το ενδιαφέρον των φιλίππων εστιάζεται εκεί!

Το ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ κατέκτησε ο ίππος ΜΠΑΜΠΟΥΡ σημειώνοντας μάλιστα τέταρτη σερί νίκη και απέδειξε περίτρανα πως αυτή την στιγμή, είναι το πιο φορμαρισμένο άλογο στον Ελληνικό ιππόδρομο! Η καλύτερη ημέρα και για την μέχρι τώρα καριέρα του αναβάτη Ψαραδάκη ο οποίος κατέκτησε 3 πρώτες νίκες σε συνολικά έξι Ελληνικές διαδρομές!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x