Προτεινόμενα

Ο «χρυσός ίππος» του 2017 και η πρώτη γυναίκα προπονήτρια που κατακτά ιπποδρομία Ντέρμπι!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ο ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥΜΗ ο «χρυσός ίππος» του 2017 και η Ειρ. Κεράτσα η πρώτη γυναίκα προπονήτρια που κατακτά ιπποδρομία Ντέρμπι!

To χρυσό άλογο όπως συνηθίζεται να αποκαλείται ο νικητής του Ελληνικού Ντέρμπι για την κάθε χρονιά, είναι ο 3ετής ίππος ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ ο οποίος την Τετάρτη 5/7/2017 κατέκτησε το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι με χρόνο 2΄35’’ 54 στην απόσταση των 2400 μέτρων!

Ο νικητής οδήγησε αμέσως την κούρσα, έκανε σωστή κατανομή δυνάμεων και στην τελική ευθεία κατάφερε να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων του! Το χρηματικό έπαθλο για την ιδιοκτησία του νικητού ίππου ήταν τα 30.000€

Ιδιοκτήτης του νικητή είναι οι Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη! Προπονήτρια του νικητή είναι η Ειρήνη Κεράτσα η οποία είναι η πρώτη γυναίκα προπονητής που κατακτά ιπποδρομία Ντέρμπι! Αναβάτης του νικητή είναι ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος κατακτά για δεύτερη φορά στην καριέρα του ιπποδρομία Ντέρμπι!

inner
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης (δεξιά) κάνει την απονομή του Κυπέλλου του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ?-ΟΠΑΠ ? στον ιδιοκτήτη του νικητή ίππου ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΜΗ κ. Δ. Μελισσανίδη (αριστερά) και παρουσία του προέδρου της Φ.Ε.Ε. κ. Γ. Βαρδινογιάννη.

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ και η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έδωσαν στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι την μεγαλύτερη λάμψη που γνώρισε ποτέ η κλασική αυτή ιπποδρομία της χρονιάς! Λαμπερά ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, μεγάλες εταιρίες Χορηγών για όλες τις ιπποδρομίες, ισχυροί επιχειρηματίες, άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο, ήταν την Τετάρτη όλοι στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο!

Η γιορτή κράτησε μέχρι αργά το βράδυ στο Μαρκόπουλο για μικρούς και μεγάλους! Όλοι οι επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εμπειρία σήμερα στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο! Ειδικά οι παράπλευρες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν σε αυτή την γιορτή, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά ιπποδρομιακά δεδομένα!

Κατά κοινή ομολογία, το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι τόσο σαν θέαμα αμιγώς ιπποδρομιακό όσο και με την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα ιπποδρομιακά γεγονότα της Ευρώπης αλλά και παγκόσμια! Το εγχείρημα του ΟΠΑΠ ΑΕ να δώσει και πάλι την αίγλη στις ιπποδρομίες που είχαν στο παρελθόν αλλά και τις ανεβάσει και ένα ακόμα μεγαλύτερο επίπεδη δείχνει πως πετυχαίνει!

Πέραν του εξαιρετικού θεάματος και της υπέροχης φιλοξενίας, είχαμε και πολύ μεγάλες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα στην συγκέντρωση της Τετάρτης στο Μαρκόπουλο! Βρέθηκε ένας μοναδικός νικητής στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες ιπποδρομίες συγκεκριμένες) ο οποίος πήρε 44.979,00€ απόδοση στο 1 ευρώ μονάδας στοιχηματισμού! Το ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε ισάριθμες συγκεκριμένες διαδρομές) έδωσε απόδοση 1.429,96€ στο 1 ευρώ μονάδας στοιχηματισμού.

Πάμε τώρα και στα προγνωστικά μας για σήμερα, στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της Πέμπτης 6/7/2017. Στην απογευματινή μας ζώνη θα ασχοληθούμε μόνο με την Αγγλία. Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί και σημειώστε τις προτάσεις μας!

Με κωδικό διαδρομής 037 και με ώρα έναρξης τις 22:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο EPSOM DOWNS. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ για στοίχημα (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής απλά) και στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 5-1-7.

Με κωδικό διαδρομής 039 και με ώρα έναρξης τις 22:50 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο EPSOM DOWNS. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ για στοίχημα (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής απλά) και στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-4-5.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x