Προτεινόμενα

Παίρνει τον τελικό η United

Διανύουμε εβδομάδα του πρώτου φετινού Ευρωπαϊκού τελικού άρα στοιχηματικά θα κινηθούμε με άξονα τον τελικό του EUROPA LEAGUE στη Στοκχόλμη.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην τελική μάχη μεταξύ των «Κόκκινων Διαβόλων» και του «Αίαντα». Δύο τεράστια clubs με πάρα πολλούς τίτλους και εκατομμύρια fans παγκοσμίως.

Ένας τελικός μεταξύ δύο παραδοσιακών δυνάμεων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τα δεδομένα των 2 ομάδων

Η Manchester United

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η Premier League στην οποία τερμάτισε στην 6η θέση. Άρα η United δεν θα δώσει μια μάχη μόνο γοήτρου αλλά και ουσίας, δεδομένου ότι ενδεχόμενη κατάκτηση του Europa League θα της εξασφαλίσει και μια θέση στο Champions League της σεζόν 2017-2018.

Και, φυσικά, θα αποτρέψει τον χαρακτηρισμό της πρώτης σεζόν του Special One στον πάγκο της ως πλήρως αποτυχημένης. Σημειώστε ότι η ομάδα του Manchester δαπάνησε πάνω από 150 εκατομμύρια λίρες το προηγούμενο καλοκαίρι για μεταγραφές, άρα δεν μπορεί να θεωρείται αρκετό για τον σύλλογο ο τερματισμός στην 6η θέση της βαθμολογίας ή η κατάκτηση του EFL Cup.

Σημαντικό: στον τελικό θα στερηθεί των υπηρεσιών ίσως του σημαντικότερου παίκτη της φέτος, του Zlatan Ibrahimovic, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο Ajax
Μπορεί να έχασε στο νήμα τον τίτλο του πρωταθλητή Ολλανδίας από τη Feyenoord, ωστόσο έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα σημαντικότερο τρόπαιο. Το οποίο το έχει στην τροπαιοθήκη του από το 1992 όταν και κατέβαλε στον τελικό (του Κυπέλλου UEFA τότε) την αντίσταση της Torino.

Εκείνη την επιτυχία θέλει να επαναλάβει και να δείξει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ότι έχει επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο. Για να γιορτάσουν την επιστροφή τους σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό οι Ολλανδοί αποφάσισαν να φορέσουν εμφανίσεις που θα μοιάζουν με εκείνες που φορούσε η μεγάλη ομάδα του Johan Cruyff όταν κατακτούσε το πρώτο της Κύπελλο Πρωταθλητριών στον τελικό του 1971!

Μια ομάδα που έχει παρουσιάσει στη φετινή διοργάνωση τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας όλων των εποχών στο Europa League, μια ομάδα που τρέχει πολύ, (όπως είδαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό) και είναι πολύ δυνατή στην κόντρα επίθεση.

Η προϊστορία

Ajax και Manchester United έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 4 φορές σε Ευρωπαϊκό θεσμό με τις νίκες να είναι στο 2-2.

Τα αστέρια

Ο Casper Dolberg αποτελεί την κυριότερη απειλή για κάθε αντίπαλη άμυνα, αφού ο νεαρός έχει σκοράρει 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

inner

Ο Paul Pogba είναι το βαρόμετρο σε κάθε παιχνίδι της Manchester United και αυτός ο τελικός θα είναι το παιχνίδι που θα βάλει τις βάσεις για να καθιερωθεί σαν ηγέτης (μαζί με τον Rooney φυσικά) της ομάδας που θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και στις σπουδαίες επιτυχίες.

inner

Πάμε να δούμε τα σημεία που μας προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για ποντάρισμα.


Αναλύοντας το κουπόνι στοχεύουμε στις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του.

Το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, προσφέρει συνολικά πάνω από 200 στοιχηματικές επιλογές τόσο πριν από τον αγώνα, αλλά και στο live για τον τελικό.

Οι προβλέψεις μας

Το 1ο σημείο που μας αρέσει πολύ λόγω απόδοσης, είναι το 4,30 που μας προσφέρει το Χ/2 (ημίχρονο / τελικό με τον Ajax να είναι το τυπικά γηπεδούχος της αναμέτρησης).

Φυσικά μπορούμε να ποντάρουμε και ξεχωριστά στο αποτέλεσμα 1ου και 2ου ημιχρόνου. Το Χ στο πρώτο μέρος έχει απόδοση 2,00, ενώ το το 2 στο δεύτερο είναι στο 1,93!

Όταν μιλάς για τελικό δεν μπορείς να μην ποντάρεις στον 1ο παίχτη που θα σκοράρει στο παιχνίδι!

Ο Antony Martial με απόδοση 6,50 είναι ο παίκτης της Manchester United που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ανοίξει το σκορ του αγώνα. Αν πάλι βλέπεις να σκοράρει πρώτος ο Ajax η πρότασή μας είναι να επιλέξεις τον Casper Dolberg που προσφέρεται στο 7,00.

Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι το λεπτό που θα επιτευχθεί το 1ο τέρμα (κωδ. 165), με την απόδοση στο 51’-60’ να είναι Super (11,00 παρακαλώ) και είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αφού μιλάμε για ματς τελικού.

Τέλος, πάμε να δούμε τους πιθανούς τρόπους κατάκτησης του Κυπέλλου.

Παρόλο που άποψή μας είναι ότι ο τελικός νικητής θα είναι η Manchester United, είναι πολύ ωραία τα 2 ακόλουθα σημεία: Ajax στην παράταση (ΚΩΔ. 403) απόδοση 12,00 και Manchester United στην παράταση (ΚΩΔ. 406) (γιατί τελικός είναι τα πάντα μπορεί να συμβούν) με την απόδοση στο 7,00.

Δεν είναι μόνο οι προτάσεις μας όμως.

Δες πόσα ακόμα σου προσφέρει ακόμα το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ:

Ειδικά στοιχήματα για τα κόρνερ, κίτρινες κάρτες, οφσάιντ, πλάγια άουτ, πέναλτι, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου. Πραγματικά πάρα πολλές επιλογές με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x