Προτεινόμενα

Παραδέξου ότι ζήλεψες το χτεσινό σκηνικό στο Survivor…

Παραλία στην Καραϊβική, ένα τρομερά στημένο σκηνικό, ένα δυνατό ματς Champions League, πολλές παγωμένες Heineken και γυναικείες παρουσίες (χωρίς να παραπονεθούν που βλέπεις μπάλα).

Ξύπνησα από τηλεφώνημα καλού φίλου με την ατάκα:

«Πόσο δυνατό σκηνικό ήταν το χτεσινό?»

Αναρωτήθηκα μισοκοιμώμενος, σε τι αναφέρεται και αν συμμετείχα κι εγώ σε αυτό... Στη συνέχεια του «διαλόγου» μου εκμυστηρεύθηκε το πόσο πολύ ζήλεψε το πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό-έκπληξη (για να μην πω ανδρικό όνειρο για κάθε ματς) στους νικητές του χτεσινού αγωνίσματος του Survivor.

Οι Διάσημοι, επικρατώντας πραγματικά την τελευταία στιγμή των Μαχητών, κέρδισαν κατά τη γνώμη μου το καλύτερο έπαθλο που είδαμε μέχρι σήμερα στο #SurvivorGR και αυτό γιατί περιείχε τα πάντα!

Ένα minimal σκηνικό με τα απολύτως χρήσιμα για να απολαύσεις ένα παιχνίδιChampionsLeague….

Παγωμένες Heineken και Heineken Light, αναπαυτικούς καναπέδες, φαγητό, εντυπωσιακούς πυρσούς μια τεράστια οθόνη και όλα αυτά σε μια εξωτική παραλία του Άγιου Δομίνικου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν η παρέα….

inner

Θυμάμαι να παρακολουθώ το επεισόδιο και να ψάχνω τρόπους – μέρη και ότι άλλο χρειάζεται για να κάνω κάτι αντίστοιχο με την παρέα μου. Πραγματικά ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό έπαθλο από τη Heineken.

Σε reallife ξανά….

Στη συνέχεια του τηλεφωνήματος, ειπώθηκε το εξής: «Θυσίαζα 3 μήνες πείνας για να πιούμε τις μπίρες μας και να δούμε ένα ματς ChampionsLeague σε ένα τέτοιο σκηνικό» Η αλήθεια είναι ότι πολλοί, αν όχι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι άνδρες (από τους περίπου 2,7 εκ. τηλεθεατές που είδαν το χτεσινό επεισόδιο), ζήλεψαν το σκηνικό και νοερά μεταφέρθηκαν εκεί με τη δική τους παρέα τους.

Πάμε όμως να δούμε πως το έζησαν – απόλαυσαν οι Διάσημοι…

Και το Ρεάλ-Ατλέτικο είδαν…

inner

Και αναπαυτικά στους φουσκωτούς καναπέδες κάθισαν …..

inner

Είχαν τη Heineken

inner

Φυσικά και οι κυρίες της παρέας το απόλαυσαν…. με την Heineken Light

inner

Το τηλεφώνημα έκλεισε με ένα σχέδιο-υπόσχεση, πως για τον Τελικό του Champions League, θα φροντίσουμε να προσαρμόσουμε έναν χώρο σε μια κοντινή έστω παραλία και θα τον «φέρουμε» όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που είδαμε – ζηλέψαμε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η Heineken πρόσφερε μια πραγματικά απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία στους Διάσημους, μετέφερε στον Άγιο Δομίνικο κλίμα και Heineken άρωμα από Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x