Προτεινόμενα

Ποιες ομάδες θα προκριθούν από τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τελευταία θέση.

Δύο ημέρες απομένουν για να ξεκινήσει το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη, στις 18:00, στη Μόσχα, με το παιχνίδι του πρώτου ομίλου, ανάμεσα στην οικοδέσποινα Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία.

Οι 32 ομάδες έχουν χωριστεί σε 8 ομίλους και από τον καθένα οι 2 πρώτες στη βαθμολογία θα προκριθούν στη φάση των «16». Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ειδικά στοιχήματα ανά όμιλο.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους 8 ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να προβλέψουν σε κάθε όμιλο, τον νικητή, την ομάδα που θα πάρει τη δεύτερη, την τρίτη και την τελευταία θέση. Προσφέρονται ακόμη ειδικά στοιχήματα για το ζευγάρι πρόκρισης, την ακριβή πρόβλεψη πρώτης και δεύτερης θέσης, τους βαθμούς, το σύνολο των γκολ και τον πρώτο σκόρερ των ομάδων.

Σε κάθε όμιλο υπάρχει και ένα ειδικό συνδυαστικό στοίχημα. Για παράδειγμα, στο δεύτερο όμιλο, το συνδυαστικό στοίχημα είναι ο Ρονάλντο να σκοράρει Over 2,5 γκολ και ο Ανσαριφάρντ να σκοράρει Over 0,5 γκολ και η ακριβής σειρά πρόκρισης να είναι πρώτη η Ισπανία και δεύτερη η Πορτογαλία. Στον πέμπτο όμιλο, το συνδυαστικό ειδικό στοίχημα είναι η Βραζιλία να σκοράρει Over 6,5 γκολ και ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει Over 0,5 γκολ και να προκριθούν η Βραζιλία και η Ελβετία.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα, στον νικητή και τον πρώτο σκόρερ, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, την Ήπειρο του νικητή και το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα είναι συγκεντρωμένα στο ειδικό κουπόνι 12 σελίδων του Πάμε Στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο διατίθενται από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter! Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα. Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x