Προτεινόμενα

Πολύ δύσκολο σε προγνωστικά το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι, ας διαβάσουμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Σάββατο 10 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 16.30, θα διεξαχθεί, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 27η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Περνάμε στις σημερινές ξένες ιπποδρομίες οι οποίες είναι 28 στον αριθμό και όπως σχεδόν πάντα, συμμετέχουν στο κουπόνι οι χώρες Ν. Αφρική, Γαλλία και Αγγλία. Η Γαλλία συμμετέχει με 2 ιπποδρομία, αυτά των COMPIEGNE & TOULOUSE, η Αγγλία επίσης με 2 ιπποδρομία αυτά των GOODWOOD & HAYDOCK και τέλος η Ν. Αφρική με τον ιππόδρομο του FAIRVIEW.

Εξαιρετικά δύσκολο το πρόγραμμα, σχεδόν σε όλες τις διαδρομές δεν ξεχωρίζουν μακράν κάποια μεγάλα φαβορί, ενώ και κάποιες διαδρομές είναι και πολυπληθείς, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα προγνωστικά! Αυτό όμως σημαίνει ταυτόχρονα και προσδοκία μεγάλων αποδόσεων!

Όπως πάντα, χωρίζουμε το ιπποδρομιακό μας αφιέρωμα σε 2 ζώνες, την μεσημεριανή και την απογευματινή. Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τα προγνωστικά της εκπομπής μας για την απογευματινή ζώνη!

Με κωδικό διαδρομής 035 και ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του HAYDOCK. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής) και στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο εδώ έναν εκ των αριθμών 7-6-1 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 4 φορές τα χρήματα μας!

Με κωδικό διαδρομής 038 και ώρα έναρξης τις 22:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του GOODWOOD. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής) και στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο εδώ έναν εκ των αριθμών 5-10-7 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 5 φορές τα χρήματα μας σε μια διαδρομή με αρκετά άλογα να παίζονται για την κατάκτηση της νίκης!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο το πρωί λίγο μετά τις 10 και με προγνωστικά μόνο για το Ελληνικό πρόγραμμα το οποίο θεωρείται ίσως και το δυσκολότερο σε προγνωστικά της φετινής σαιζόν και να αναμένεται για έχει πολύ μεγάλες αποδόσεις σε όλα τα στοιχήματα!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!


Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x