Προτεινόμενα

Πολυπληθείς οι διαδρομές στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Αποκτά μεγάλη αξία το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, ας κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στην Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Σαββάτου που μας πέρασε στο Μαρκόπουλο!

Για μια ακόμα φορά, ο Ελληνικός ιππόδρομος μοίρασε καλά λεφτά στους νικητές του στοιχήματος! Ο τζίρος του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΟΡ 6 έφτασε τα 80.000€ λόγω του τζακ-ποτ που υπήρχε με αποτέλεσμα όσοι στοιχημάτισαν σωστά στο συγκεκριμένο παιχνίδι με κόστος το 1 ευρώ, να πάρουν μια απόδοση της τάξης των 3.500€!

Ατραξιόν της ημέρας ήταν η παρουσία του πρώτου ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ στην Ελλάδα (πολλοί ιδιοκτήτες ενός ίππου) με το πρώτο συνδικάτο να αποτελείται από 10 γυναίκες ιδιοκτήτριες του ίππου ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ. Ο ίππος λοιπόν αυτός αποζημίωσε με το παραπάνω την παρουσία των ιδιοκτητριών του μαζί με τους φίλους τους και τις οικογένειες τους, αφού κέρδισε στην 3η ιπποδρομία του προγράμματος και μάλιστα πολύ εύκολα!

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με μια πολύ ωραία εκδήλωση μετά την ιπποδρομία αυτή, τίμησε δεόντως αυτή την πρώτη προσπάθεια του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ στην Ελλάδα με την παρουσία μάλιστα στελεχών ‘’της κορυφής’’ της ηγεσίας του ΟΠΑΠ ΑΕ και της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ.
Με 22 διαδρομές παρουσιάζεται το σημερινό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με την Ν. Αφρική και την Γαλλία σχεδόν να μονοπωλούν το κουπόνι, ενώ η Αγγλία συμμετέχει με τρεις διαδρομές μόνο.

Η Γαλλία παρουσιάζεται με πολυπληθείς διαδρομές και νομίζω πως το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ είναι η πιο συνετή επιλογή κυνηγώντας να πάμε ταμείο αφού σε διαδρομές με 12 και 15 άλογα, δεν βγαίνει εύκολα άκρη στα πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Ν. Αφρική όπως πάντα έχει μεγάλο παικτικό ενδιαφέρον -κυρίως-στο παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ αφού ναι μεν υπάρχουν σε αρκετές διαδρομές τα άλογα ''βάσεις'' για την κατάκτηση της νίκης, αλλά για την πίσω θέση υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και αυτό ''απογειώνει'' το συγκεκριμένο στοίχημα!

Τέλος, η Αγγλία σήμερα μπορεί να συμμετέχει μόνο με τρεις διαδρομές αλλά και στις τρεις, δεν ξεχωρίζει μακράν κανένα φαβορί! Λογικά λοιπόν, ότι συνδυασμός και να γίνει στις πρώτες θέσεις, θα πληρώσει καλά!

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί για να σημειώσετε τις προτάσεις μας!

Με κωδικό διαδρομής 029 και με ώρα έναρξης τις 19:25 είμαστε στην Αγγλία και επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 7-5-3 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 4 φορές επάνω τα χρήματα μας αφού δεν ξεχωρίζει μακράν κάποιο φαβορί!

Με κωδικό διαδρομής 031 και με ώρα έναρξης τις 20:10 είμαστε στην Γαλλία και επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 5-14-12 σε μια ιπποδρομία που αφορά το έφιππο τροτ και όχι τον καλπασμό του αλόγου! Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει τέτοιου είδους διαδρομή, νομίζουμε πως θα έχει ενδιαφέρον να το κάνετε!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x