Προτεινόμενα

Τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 την επόμενη Παρασκευή!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ιπποδρομιακό πάρτι στην επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση!

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 13/10/2017 ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο! Μεγάλες οι αποδόσεις και σήμερα σε μια ημέρα που έτσι και αλλιώς ξέραμε πως τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα!

Οι ίπποι ΣΕΦΕΡΝΤ ΜΠΟΥΣ και ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ είναι οι βασικοί υπεύθυνοι που την άλλη Παρασκευή στο Μαρκόπουλο οι Ελληνικές ιπποδρομίες θα έχουν τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) ΚΑΙ στο ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές)

Το ποσό των 21.800 ευρώ μεταφέρεται στο ΣΚΟΡ 6 και μαζί με το νέο παιχνίδι, αναμένεται να διεκδικήσουν οι νικητές πάνω από τα 60.000 ευρώ! Το ποσό των 7.300 ευρώ μεταφέρεται στο ΣΚΟΡ 4 και μαζί με το νέο στοίχημα, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 15.000 ευρώ τουλάχιστον!

Στις τοπ αποδόσεις της ημέρας θα αναφερθούμε πρωτίστως στο ΣΥΝΘΕΤΟ/ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά, σε δυο διαδοχικές ιπποδρομίες) μεταξύ της 4ης και της 5ης ιπποδρομίας! Ένας νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι αυτό με το ποσό κέρδους να είναι τα 5.151,75 ευρώ με στοιχηματική μονάδα κόστους το ένα ευρώ!

Οι μεγάλες εκπλήξεις στα 2 πρώτα άλογα της άφιξης στην 4η ιπποδρομία είχαν σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) να δώσουν στους νικητές το ποσό των 3.785,25 ευρώ με στοιχηματική μονάδα κόστους πάντα στο ένα ευρώ!

Όπως καταλαβαίνετε, οι Ελληνικές ιπποδρομίες έχουν αρχίσει πλέον να κερδίζουν μεγάλο έδαφος στην προτίμηση και νέων παικτών στον χώρο μιας και οι αποδόσεις που δίνουν είναι πολύ μεγάλες και με ελάχιστα χρήματα σε κόστος στοιχήματος!

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος, ξεχώρισαν: 1) η νίκη του ΑΣΤΕΡΙΩΝ ο οποίος έκανε ιπποδρομιακό ντεμπούτο και εντυπωσίασε τόσο με τα σωματικά του προσόντα, όσο και με τον τρόπο που κέρδισε! 2) Η εντυπωσιακή νίκη από τον ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ με ένα εκπληκτικό φίνις 200 μέτρων και με χαρακτηριστικό ότι στο 80% της διαδρομής ήταν μακράν τελευταίος και έδειχνε να είναι εκτός κούρσας! 3) Η νίκη για τον ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ στο ΤΡΟΠΑΙΟ του BLUE BOOK μετά από μάχη με 2 αντιπάλους του στην τελική ευθεία! Ο εν λόγω ίππος ήταν και ο νικητής του φετινού Ελληνικού ντέρμπι! 4) Για ακόμα μια συγκέντρωση η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα στέφτηκε πολυνίκης της ημέρας με 3 νίκες και με άλογα συμφερόντων των οικογενειών Χανδρή, Μελισσανίδη, αλλά και της μητέρας της Άννας Κεράτσα!

Σίγουρα μιλάμε για μια πολύ ξεχωριστή ημέρα στην καριέρα της!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x