Προτεινόμενα

Σε ένα από τα πιο δύσκολα ξένα προγράμματα εμείς θα πάμε με ανταρτοπόλεμο μέσω ΓΚΑΝΙΑΝ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στο Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου που μας πέρασε, στο οποίο έγιναν πράγματα και θαύματα!

Η είδηση εδώ είναι πως βρέθηκε μόνο ένας νικητής στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους έξι νικητές ίππους σε συγκεκριμένες έξι διαδρομές) με αποτέλεσμα να καρπωθεί όλο το στοίχημα στο εν λόγω παιχνίδι που ήταν τα 39.000€!


Όπως καταλαβαίνετε, ήταν ημέρα των αουτσάιντερ στο Ελληνικό πρόγραμμα και όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι! Στην 4η ιπποδρομία και στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος, όποιος στοιχημάτισε σωστά στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) με κόστος του 1 ευρώ, πήρε αντίστοιχα 2.100€ και 3.525€

Τέλος, μοναδικός νικητής δεν υπήρξε μόνο στο ΣΚΟΡ 6 αλλά και στο στοίχημα του ΣΥΝΘΕΤΟΥ/ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης σε δυο διαδοχικές ιπποδρομίες χωρίς ακριβή σειρά) στην 7η ιπποδρομία του προγράμματος όπου με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ, πήρε το ποσό των 12.000€!

Καταλαβαίνουμε όλοι το πόσο έχει ανέβει το επίπεδο των Ελληνικών ιπποδρομιών! Κούρσες πολύ αμφίρροπες, φαβορί και αουτσάιντερ δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε δυναμικότητα ως άλογα με αποτέλεσμα πολύ συχνά να βλέπουμε τις παραπάνω αποδόσεις!

Πάμε τώρα στο σημερινό –ομολογουμένως- πολύ μεγάλο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Περιλαμβάνει 30 ιπποδρομίες, συμμετέχουν οι γνωστές χώρες πια –ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, και Ν. ΑΦΡΙΚΗ με την πρώτη και την δεύτερη να συμμετέχουν με 2 ιπποδρόμια η κάθε μια!
Πολυπληθείς διαδρομές, πολλά τα άλογα που παίζονται, ενώ τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα βρίσκονται στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE που φτάνουν και τα 55.000€!

Σε τέτοιου είδους προγράμματα, θεωρούμε πως η έξυπνη τακτική είναι το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Επιδιώκουμε να πάρουμε αποδόσεις 4 ή 5 φορές τα χρήματα μας επάνω σε περίπτωση που δικαιωθούμε στο στοίχημα μας! Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί και σημειώστε τις προτάσεις μας για την δεύτερη μας ζώνη σήμερα!

Με κωδικό διαδρομής 033 βρισκόμαστε στο PONT DE VIVAUX στην Γαλλία και με ώρα έναρξης τις 20:55. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 3-6-10

Με κωδικό διαδρομής 040 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο PONTEFRACT στην Αγγλία και με ώρα έναρξης τις 22:40. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 1-10-13.

Διευκρινίζουμε ότι οι ώρες έναρξης που αναφέρουμε σε κάθε διαδρομή, αφορούν πάντα την ώρα έναρξης στην Ελλάδα και όχι στις αντίστοιχες χώρες!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x