Προτεινόμενα

Σε όλες τις ιπποδρομίες σήμερα στο Μαρκόπουλο απουσιάζουν τα φαβορί και αναμένονται υψηλές απoδόσεις

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Με πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών μας υποδέχεται ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο σήμερα Σάββατο 22/4/17 και με ώρα έναρξης τις 13:30 στην πρώτη συγκέντρωση μετά την διακοπή για το Πάσχα. Ένα πρόγραμμα που κρίνεται εξαιρετικά αμφίρροπο στις περισσότερες διαδρομές του και αναμένονται υψηλές αποδόσεις σε όλα τα είδη του στοιχήματος!

Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως απουσιάζει το λεγόμενο ‘’άχαστο άλογο’’ σε όλες τις διαδρομές! Αυτό σημαίνει πως το πλέον δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους σε έξι διαδρομές όπως αυτές ορίζονται από την εταιρία) θα έχει σήμερα την τιμητική του! Μην ξεχνάμε πως στην τελευταία συγκέντρωση το ΣΚΟΡ 6 πλήρωσε 3.000 ευρώ με αξία στοιχήματος του 1 ευρώ σε όποιον βρήκε τους έξι νικητές ίππους και μάλιστα με αφίξεις που δεν ήταν και ιδιαίτερα αουτσάιντερ!

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως έχουμε 2 διαδρομές στην απόσταση των 1.800 μέτρων με πολύ καλά άλογα να συμμετέχουν σε αυτές ώστε να αναμένεται μια εντυπωσιακή τελική ευθεία, αφού πολλά άλογα στις εν λόγω ιπποδρομίες έχουν πάει εξαιρετικά δυνατά και στις προπονήσεις!
Τα προγνωστικά μας για το σημερινό πρόγραμμα αφορούν την 5η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 15:30 και στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Συμμετέχουν 7 καθαρόαιμοι ίπποι ηλικίας 3 ετών και άνω, με κάποια άλογα εδώ να έχουν στεφτεί και νικητές ντέρμπι (η μεγαλύτερη κούρσα της χρονιάς). Θα επιλέξουμε το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα τρία πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά).

Για νικητή ίππο της διαδρομής θα επιλέξουμε τον ΤΣΟΛΛΙΜΑ (3) και θα στοιχηματίσουμε να τερματίσουν πίσω του στο ΤΡΙΚΑΣΤ οι ίπποι ΜΕΝΤΩΡ (4), ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ (3) και ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ (6).

Μην ξεχνάτε για περισσότερες πληροφορίες αλλά και αποτελέσματα των ιπποδρομιών να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ –Θυγατρικής-του ΟΠΑΠ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x