Προτεινόμενα

Σούπερ πρόγραμμα και αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο - Ιπποδρομίες κάθε Παρασκευή

Θέαμα υψηλού επιπέδου στους λάτρεις των ιπποδρομιών προσφέρει και αυτή την εβδομάδα η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ.

Θέαμα υψηλού επιπέδου στους λάτρεις των ιπποδρομιών προσφέρει και αυτή την εβδομάδα η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ.
Σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο η δεύτερη σπουδαιότερη ιπποδρομία της χρονιάς, το ΚΡΙΤΗΡΙΟ 3ετών στα 1.575 μέτρα και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η ανάδειξη του καλύτερου 3ετούς ίππου στο μίλι. Επιπλέον, θα διεξαχθεί και η πρώτη κούρσα 1.000 μέτρων, που θα εγκαινιάσει το καινούργιο δεύτερο Φώτο Φίνις στο ιπποδρόμιο.

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Και στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, οι ιπποδρομίες μοίρασαν στους νικητές μεγάλα κέρδη, με αποκορύφωμα το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη των νικητών σε 6 ελληνικές ιπποδρομίες). Συγκεκριμένα, η απόδοση στο ευρώ για το ΣΚΟΡ 6 ήταν 3.395 ευρώ.

Ιπποδρομίες κάθε Παρασκευή για το καλοκαίρι

Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν αύριο στις 16:30. Από τις 16 Ιουνίου και για ολόκληρη τη θερινή περίοδο θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δυο θα είναι οι προτάσεις της εκπομπής μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα σήμερα, πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε!

Η πρώτη μας πρόταση αφορά την 2η ιπποδρομία (17:00) και επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της διαδρομής υπέρ του ΜΕΣΜΕΡΙΜ(2) που έρχεται και από νίκη, και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(3) – ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ(5) – ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(1)

Η άλλη μας πρόταση αφορά την κλασική διαδρομή του Κριτηρίου Τριετών -6η ιπποδρομία- που είναι και η ατραξιόν της ημέρας και με ώρα έναρξης τις 19:00. Εδώ θα επιλέξουμε το στοίχημα του ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης ανεξαρτήτου σειράς). Θα επιλέξουμε το ένα άλογο να είναι σίγουρα ο ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ(1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ΔΑΝΑΟ(2) και ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(4).

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x