Προτεινόμενα

Στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του CHELMSFORNT CITY θα κυνηγήσουμε σήμερα Πέμπτη δυνατές αποδόσεις!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι με τις ξένες ιπποδρομίες, να σας ενημερώσουμε πως την Παρασκευή 31/3/2017 και με ώρα έναρξης τις 15:30 έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο!

Ένα πρόγραμμα 6 Ελληνικών διαδρομών και ιδιαίτερα δύσκολο στα προγνωστικά του, υπόσχεται μεγάλες αποδόσεις! Ατραξιόν της ημέρας θα αποτελέσει η ιπποδρομία του ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ. Λεπτομέρειες αλλά και τα προγνωστικά μας για το Ελληνικό πρόγραμμα αυτό, θα ακούσετε την Παρασκευή το μεσημέρι (λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος) από την συχνότητα του σταθμού μας!

Με 28 διαδρομές και μοιρασμένες στις χώρες της Γαλλίας, Ν. Αφρικής και Αγγλίας, υποδεχόμαστε το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ της θυγατρικής εταιρίας του ΟΠΑΠ ΑΕ. Οι προτάσεις μας σήμερα θα είναι από το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και της Αγγλίας.

Η πρόταση αφορά τους ξενύχτηδες του ιπποδρομιακού στοιχήματος! Θα πάμε στην Αγγλία και με κωδικό ιπποδρομία 038 και με ώρα έναρξης τις 22:15 το βράδυ. Και εδώ θα πάμε σε παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (δηλαδή να βρούμε με την ακριβή σειρά κατάταξης τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης) επιλέγοντας για νικητή ίππο τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσουν ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-2-5.

Εδώ κυνηγάμε μια αρκετά καλή απόδοση μιας και τουλάχιστον για τον νικητή ίππο της διαδρομής, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι ίπποι με μεγάλες πιθανότητες για αυτό!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x