Προτεινόμενα

Στις σημερινές Ελληνικές ιπποδρομίες στόχος είναι η διαδρομή Ν.Αφρική-Μαρκόπουλο-ταμείο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 44η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 18:30 και μια της Νοτίου Αφρικής, η οποία ξεκινάει στις 18:10. Το σκορ 6 θα ξεκινήσει από την ιπποδρομία της Νότιας Αφρικής.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30.

Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30. Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλ. Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 17:00 και επιστροφή στις 21:15.

Έντονο ενδιαφέρον για όλο το πρόγραμμα, τα φώτα της ημέρας όμως θα πέσουν επάνω –κυρίως-σε 2 κούρσες!

«Έπαθλο Τύμφης» στα 1.200 μέτρα: Δέκα ίπποι 6 ετών και άνω θα βρεθούν στην αφετηρία της 5ης ιπποδρομίας. Η κούρσα υπόσχεται ωραίο θέαμα, με τη συμμετοχή των προερχόμενων από νίκη ΛΙΟΥΑΜΥ και ΝΑΣΜΙ. Αναβάτης του τελευταίου θα είναι ο νεαρός Γιάννης Ψαραδάκης, ο οποίος μετράει ήδη 20 επιτυχίες εφέτος.

«Έπαθλο Δίρφης» στα 1.300 μέτρα: Με αρκετές συμμετοχές θα διεξαχθεί και η συγκεκριμένη ιπποδρομία για φοράδες ηλικίας τριών ετών και άνω. Οι ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ, ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ και ΜΕΪ ΣΚΑΪ, που προέρχονται από νίκες, θα προσπαθήσουν και πάλι για την επικράτηση, κόντρα σε φορμαρισμένες αντιπάλους, όπως η ισχυρή στο φίνις ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ.

Tροπικός αέρας ιπποδρομιών κάθε Σάββατο!

Από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, και κάθε Σάββατο το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών γίνεται πιο πλούσιο καθώς προστίθενται οι Ιπποδρομίες από τον Μαυρίκιο και μάλιστα τις πρωινές ώρες που δε διατίθενται άλλες ιπποδρομίες προς στοιχηματισμό.

Τα οφέλη για τους παίκτες είναι πως:

-Οι συγκεκριμένες κούρσες είναι ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχει άλλο σημαντικό αθλητικό γεγονός προς στοιχηματισμό

-Έχουν πολλά κοινά με τις Ν. Αφρικάνικες ιπποδρομίες που είναι η προτίμηση του ελληνικού παικτικού κοινού

-Προσφέρονται τα δημοφιλή στοιχήματα ΤΡΙΚΑΣΤ και ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Αυτό το Σάββατο, 4/11 το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες οι οποίες ξεκινάνε στις 10.30 πμ.

Το στοίχημα θα προσφέρεται με τους ίδιους κανονισμούς όπως αυτό της Νότιας Αφρικής (Phumelela).

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x