Προτεινόμενα

Στο νέο Super Store ΠΛΑΙΣΙΟ στη Δάφνη… Θα χάσεις την μπάλα!

Θα χάσεις σίγουρα την μπάλα γιατί θα βρεθείς σε έναν χώρο 2.500 τετραγωνικών μέτρων και ανάμεσα σε 15.000 προϊόντα next-gen τεχνολογίας

Είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Το ΠΛΑΙΣΙΟ κάνει check-in στη Δάφνη.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ το γνωρίσαμε το 1969, σαν ένα μικρό μαγαζί 12 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Στουρνάρη στο κέντρο της Αθήνας. Με σταθερά βήματα και την πάροδο των χρόνων μπήκε στην καθημερινότητα μας, ως ένα κατάστημα που θα βρεις τα πάντα, ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ αποτελεί μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση και η τελευταία επένδυση, είναι το νέο κατάστημα στη Δάφνη. Επένδυση που άγγιξε το εξωπραγματικό για τις μέρες μας ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με την αξία των εμπορευμάτων!

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματος, το ΠΛΑΙΣΙΟ μας προσκαλεί στα εγκαίνια τη Δευτέρα 25 Απριλίου, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 87-89, Δάφνη, 200μέτρα από το μετρό Δάφνη.

Εκεί θα σε περιμένουν 27 εξειδικευμένοι συνεργάτες και ένα μοναδικό-ειδικό ραδιοφωνικό event από τις 18.00 έως τις 21.00 με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και guest τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να εκπέμπει live από το ΠΛΑΙΣΙΟ Δάφνης ενώ εσύ θα έχεις την ευκαιρία να:

…γίνεις πρωταγωνιστής σε τουρνουά gaming!
…σπάσεις καρύδια με το smartphones …στην κυριολεξία!
…γίνεις πιλότος & σκηνοθέτης σε droneshow!
…ζωγραφίσεις σαν επαγγελματίας, χάρη στο μοναδικό προτζέκτορα Portrait Machine
…γνωρίσεις τα πρώτα ανθρωποειδή robots που …χορεύουν Michael Jackson και παίζουν καράτε

inner

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσφορές!

Την ημέρα των εγκαινίων σε περιμένουν 46 προσφορές σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων (25/04-28/04 ή έως εξαντλήσεως αποθεμάτων)

ΠΛΑΙΣΙΟ Δάφνης: the place to be

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x