Προτεινόμενα

Συναρπάζει το πρόγραμμα των 8 ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών μας υποδέχεται σήμερα ο Ελληνικός ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο! Η ώρα έναρξης είναι στις 16:30
Ένα πρόγραμμα που αναμένεται να έχει υψηλές αποδόσεις σε όλα τα είδη του στοιχήματος αφού όλες οι διαδρομές παρουσιάζονται εξαιρετικά αμφίρροπες όχι μόνο για τον νικητή ίππο, αλλά και την πρώτη τετράδα της άφιξης και η οποία πληρώνει και τα πολύπλοκα στοιχήματα!

Σήμερα έχουμε πολλές εναλλαγές στις αποστάσεις, έχουμε πολλά άλογα που έχουν πάει τρομερά καλά στις προπονήσεις και κατεβαίνουν να διαγωνιστούν με μεγάλες προσδοκίες, ενώ έχουμε και άλογα που έρχονται από νίκη, σήμερα όμως αντιμετωπίζουν πολύ πιο ‘’σκληρούς ομίλους’’ και θα πρέπει να δείξουν σχετική αν μη τι άλλο εξέλιξη!

Θα μπορέσει η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ στην 3η ιπποδρομία να κερδίσεις τους αποκλειστικά αρσενικούς αντιπάλους της, όντας η ίδια όμως ποιοτικά ανώτερη όπως έχει δείξει και το βιογραφικό της από το εξωτερικό.

Θα δούμε μια άφιξη υπέρ-θεαματική στην 4η ιπποδρομία μιας και από τις 7 φοράδες που συμμετέχουν, οι 5 μπορούν κάλλιστα να ζητήσουν την νίκη με τις ίδιες αξιώσεις?

Στην 8η ιπποδρομία που είναι και η ποιοτικά καλύτερη διαδρομή της ημέρας, συμμετέχουν ίπποι που όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο Μαρκόπουλο! Εδώ, περιμένουμε ίσως και την ‘’καλύτερη τελική ευθεία’’ της ημέρας!

Σκορ Γκανιάν 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε αντίστοιχες ιπποδρομίες) αλλά και το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΎ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) αναμένεται σήμερα να έχουν την τιμητική τους αφού θα μοιράσουν χιλιάδες ευρώ στους νικητές!

Πάρτε στυλό και χαρτί τώρα να σημειώσετε τις στοιχηματικές μας προτάσεις και ελπίζουμε να σας στείλουμε ένα καλό ταμείο!

Στην 3η ιπποδρομία του προγράμματος (17:30) επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο την ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(4) και πίσω της να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ ίππων ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) – ΣΠΕΚΛΝΤ ΧΙΛ(3) – ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(8)

Στην 8η ιπποδρομία του προγράμματος (20:00) επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο έναν εκ των ΣΚΑΪ ΣΙΠ(7) και ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(6).

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x