Προτεινόμενα

Τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 για την ερχόμενη Παρασκευή στο Μαρκόπουλο και «τρελά» λεφτά στο Τετραπλό

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής 22/9/2017 ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο που περιλάμβανε 6 ιπποδρομίες. Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πως ο Ελληνικός ιππόδρομος δίνει χρήματα στους νικητές που πολύ δύσκολα θα δούμε σε άλλα είδη στοιχήματος και φυσικά εξαιρούμε τα παιχνίδια των αριθμών!

Πρώτα από όλα, έχουμε τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε έξι διαδοχικές διαδρομές) όπου μεταφέρονται για την επόμενη Παρασκευή 29/9/2017 20.700,00€ και μαζί με το νέο στοίχημα που θα πάρει το παιχνίδι αυτό, αναμένεται να μοιράσει πάνω από 65.000,00€!

Μπορεί να κέρδισαν τα άλογα ‘’βάσεις’’ του φίλιππου κοινού εκεί που υπήρχαν αλλά τόσο στην έναρξη όσο και στο φινάλε του προγράμματος, κέρδισαν άλογα αουτσάιντερ και με μεγάλες αποδόσεις! Πέρα από το ΣΚΟΡ 6 και το τζακ-ποτ, ‘’ο βασιλιάς της ημέρας’’ αποδείχθηκε το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Και εάν νομίζετε ότι υπερβάλουμε, ακούστε αυτό!

Στην 1η ιπποδρομία βρέθηκε ένας νικητής στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ όπου με κόστος του 1 ευρώ, πήρε μια απόδοση της τάξης των 11.394,00 ευρώ! Στην 7η ιπποδρομία βρέθηκε επίσης ένας νικητής στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ όπου με κόστος του 1 ευρώ, πήρε μια απόδοση της τάξης των 14.007,00 ευρώ!

Οι υπεύθυνοι για αυτά τα χρήματα ήταν οι ίπποι ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ, ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ και ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ που κέρδισαν στην πρώτη, δεύτερη, και έβδομη ιπποδρομία αντίστοιχα! Επιβεβαίωσαν τον τίτλο των μεγάλων φαβορί οι ίπποι ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ και ΚΟΣΤΑ σε τέταρτη και πέμπτη ιπποδρομία αντίστοιχα!

Τεράστιο ενδιαφέρον αποκτά λοιπόν η επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο την Παρασκευή 29/9/2017 όπου θα διεξαχθεί και η περίφημη κλασική διαδρομή του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x