Προτεινόμενα

Τα χρήματα έρχονται.... μετ' εμποδίων από τον ιππόδρομο της Compiegne με διαδρομές υψηλού επιπέδου!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα να υπενθυμίσουμε πως το Σάββατο 29/4/2017 και με ώρα έναρξης τις 13:30 έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο 7 ιπποδρομιών! Είναι ένα από τα ‘’πιο γεμάτα’’ προγράμματα της φετινής χρονιάς –μέχρι στιγμής-και αναμένονται υψηλές αποδόσεις!

Σήμερα Πέμπτη 27/4/2017 το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ παρουσιάζεται με 26 διαδρομές και με το γνωστό τριεθνές δηλαδή Γαλλία, Ν. Αφρική και Αγγλία να συμμετέχουν στο κουπόνι αυτό!

Οι πιο ποιοτικές διαδρομές αφορούν την Γαλλία και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE όπου διεξάγονται κούρσες με θαμνώδη εμπόδια, και με χρηματικά έπαθλα που φτάνουν ακόμα και τα 105.000€ για τον νικητή ίππο!

Ιδιαίτερα αμφίρροπες παρουσιάζονται και οι ιπποδρομίες από την Ν. Αφρική με πολλές διαδρομές να έχουν τουλάχιστον 5 άλογα ως φαβορί για την κατάκτηση της νίκης! Ήδη στην διαδρομή με κωδικό 014 νωρίς το μεσημέρι, όποιος στοιχημάτισε σωστά στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) στο ποσό του 1 ευρώ, κέρδισε το ποσό των 2.264 ευρώ!

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα από την Αγγλία, και για τους βραδινούς τύπους του ιπποδρομιακού στοιχήματος όπως μας αρέσει να λέμε εδώ, πάρτε στυλό και χαρτί για να σημειώσετε!

Με κωδικό ιπποδρομίας 034 και με ώρα έναρξης τις 21:40 επιλέγουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι, αυτό του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Είναι μια δύσκολη διαδρομή σε προγνωστικά και κυνηγάμε μια καλή απόδοση επιλέγοντας να παίξουμε να νικητή ίππο έναν εκ των 12 -3 – 7.

Με κωδικό ιπποδρομίας 035 και με ώρα έναρξης τις 22:15 επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-3-10.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x