Προτεινόμενα

Τα προγνωστικά για τους ξενύχτηδες του ιπποδρομιακού στοιχήματος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Χριστός Ανέστη! Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ ε τις ξένες ιπποδρομίες, να σας ενημερώσουμε πως η επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/4/17 στο Μαρκόπουλο με ένα πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών! Περισσότερες λεπτομέρειες θα πούμε από αύριο Πέμπτη.

Mπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.horseraces.gr και να ενημερωθείτε τόσο για το Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου, όσο και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν τις ιπποδρομίες γενικότερα!

Προς το παρόν, η μεγάλη απόδοση στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι έχει έρθει από την Ν. Αφρική και στην ιπποδρομία με κωδικό 014. Όποιος στοιχημάτισε σωστά στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (βρήκε δηλαδή με ακριβή σειρά τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης) παίζοντας το ποσό του 1 ευρώ, πήρε απόδοση 3.300 ευρώ.

Έχουμε προγνωστικά και για τους ξενύχτηδες του ιπποδρομιακού στοιχήματος σήμερα! Θα πάμε σε 2 ιπποδρομίες στην Αγγλία, και στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON (ΓΟΥΛΒΕΡ ΧΑΜΠΤΟΝ)

Η μια διαδρομή είναι με κωδικό 029 και με ώρα έναρξης τις 21:45. Επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή της ιπποδρομίας και μόνο) και επιλέγουμε για αυτό τον ίππο με τον αριθμό 3 και τον ίππο με τον αριθμό 5 με σκοπό –εάν κερδίσουμε-να διπλασιάσουμε τουλάχιστον την απόδοση του στοιχήματος μας!

Η άλλη διαδρομή είναι με τον κωδικό 030 και με ώρα έναρξης τις 22:15. Εδώ επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε τα δυο πρώτα άλογα με ακριβή σειρά άφιξης) και παίζουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 4 στην σέλλα του και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-6. Εδώ, σε περίπτωση που κερδίσουμε, αναμένουμε μια απόδοση με τουλάχιστον 3 φορές επάνω τα χρήματα μας!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x