Προτεινόμενα

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει έξτρα ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα της Premier League και τον ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας, Μπαρτσελόνα-Βαλένθια.

Στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ περιλαμβάνεται ο μεγάλος αγώνας της Premier League, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το παιχνίδι Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί αύριο, στις 22:00. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το ακριβές σκορ στο ημίχρονο-τελικό, με αποδόσεις από 10,00 έως 75,00. Το ειδικό στοίχημα για την Τότεναμ, με over 2,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 4,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ, δίνει απόδοση 6,50 και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με over 2,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 4,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ, πληρώνει 8,75.

Έξτρα ειδικό στοίχημα προσφέρεται και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, Μπαρτσελόνα-Βαλένθια, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 22:30. Το ειδικό στοίχημα με συνολικά over 2,5 γκολ, over 3,5 κίτρινες κάρτες, over 9,5 κόρνερ και over 3,5 οφσάιντ δίνει απόδοση 4,00.

Τρία Super Παρολί από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για επιπλέον κέρδη

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τρία Super Παρολί, που περιλαμβάνουν αγώνες της Premier League, του πρωταθλήματος Πορτογαλίας και των κυπέλλων Ιταλίας και Γαλλίας. Τα Super Παρολί είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το σημερινό Super Παρολί έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Γιουβέντους και της Λίβερπουλ και ανεβάζει την απόδοση από το 3,41 στο 3,85.

Αύριο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Μονακό και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με απόδοση 2,25 (από 1,99) και το δεύτερο έχει το γκολ από τον Σάντσεζ μαζί με την ισοπαλία στον αγώνα Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δίνει απόδοση 5,75 (από 5,00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x