Προτεινόμενα

Πάνω από 65.000€ μοίρασε στους νικητές το τζακ-ποτ του ΣΚΟΡ 6 στο Μαρκόπουλο

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πάνω από 65.000€ μοίρασε στους νικητές το τζακ-ποτ του ΣΚΟΡ 6 στο Μαρκόπουλο σήμερα Πέμπτη! Σαφώς η ημέρα χαρακτηρίστηκε από την επικράτηση των φαβορί αλλά ακόμα και η απόδοση των 82,92 ευρώ στο ένα ευρώ στοιχηματισμού που έδωσε το ΣΚΟΡ 6 χαρακτηρίζεται μεγάλη, εάν συνυπολογίσουμε πως πολλοί παίκτες είχαν στάνταρ επιλογή σε τουλάχιστον 2 διαδρομές από τις 6 του προγράμματος!

Οι λάτρεις πάντων των πολύπλοκων στοιχημάτων δεν έμειναν ανικανοποίητοι αφού στην πρώτη ιπποδρομία όπως πρόβλεψε σωστά το ΤΕΤΡΑΠΛΟ (τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) κέρδισε με 1 ευρώ στοιχηματισμού, το ποσό των 1.418 ευρώ! Αρκετά πλούσιο και το ΣΥΝΘΕΤΟ/ΔΙΔΥΜΟ των δυο πρώτων διαδρομών (να προβλέψει κάποιος σωστά τα 2 πρώτα άλογα ανεξαρτήτου σειράς σε 2 διαδοχικές διαδρομές) αφού με στοιχηματισμό του 1 ευρώ, κέρδισε το ποσό των 825,00 ευρώ!

Θα τονίσουμε για μια ακόμα φορά πως ο Ελληνικός ιππόδρομος έχει πολύ καλές αποδόσεις ακόμα σε ημέρα που επιβεβαιώνονται τα φαβορί αφού το επίπεδο των ίππων που διαγωνίζονται έχει ανέβει πάρα πολύ και εκ των πραγμάτων, το παιχνίδι μοιράζεται και δίνει αποδόσεις καλές!
Για μια ακόμα φορά η πρόταση η δική μας επιβεβαιώθηκε –αφορούσε το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4- (δηλαδή να βρούμε τον νικητή ίππο σε 4 διαφορετικές ιπποδρομίες) και πιστεύουμε πως κλείνουμε την εβδομάδα μας ιπποδρομιακά με ένα πολύ καλό ταμείο, συνυπολογίζοντας και τα προγνωστικά μας στις ξένες ιπποδρομίες την εβδομάδα αυτή!

Ο προγραμματισμός λέει πως θα έχουμε 2 Ελληνικές συγκεντρώσεις πριν την διακοπή για το Άγιο Πάσχα και αυτές θα είναι στο Μαρκόπουλο την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη. Μείνετε συντονισμένοι και στην ενότητα που αφορά τον ιππόδρομο στον Spor Fm τόσο για την ιπποδρομιακή επικαιρότητα, όσο και για τις προτάσεις μας σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x