Προτεινόμενα

Χριστουγεννιάτικες οι αποδόσεις στο Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε στο Μαρκόπουλο το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής 1/12/2017. Λέγαμε πως ήταν ένα πρόγραμμα που θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο σε θέμα όσο και σε αποδόσεις αλλά σαφώς και ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη!

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες προκαθορισμένες διαδρομές) ανέδειξε έναν νικητή όπου με κόστος στοιχηματικής μονάδας το 1 ευρώ, έδωσε απόδοση 19.590,75 ευρώ!

Το παιχνίδι του ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε ισάριθμες προκαθορισμένες διαδρομές) με κόστος στοιχηματικής μονάδας το 1 ευρώ, έδωσε απόδοση 2.519,14 ευρώ!

Το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) στην 4η ιπποδρομία της; Ημέρας έδωσε απόδοση με κόστος στοιχηματικής μονάδας το 1 ευρώ, 3.089,50 ευρώ!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ξεχώρισαν οι τρεις νίκες της προπονήτριας Ειρήνης Κεράτσα που αναδείχθηκε και πολυνίκης προπονήτριας της συγκέντρωσης, το νέο ρεκόρ χρόνου (57 δευτερόλεπτα και 96 εκατοστά του δευτερολέπτου) στα 1000 μέτρα του ίππου ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ αλλά και η πρώτη νίκη ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ του ίππου του Συνδικάτου των Λύκων στο οποίο συμμετέχουν πρωτοκλασάτα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. αλλά και αρκετοί φίλοι τους! Η ιδέα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ιδιοκτητών δρομώνων ίππων (δηλαδή να κατέχουν ποσοστό ιδιοκτησίας σε ένα άλογο αρκετά άτομα) είναι μια ιδέα που κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα πολύ γρήγορα, ήδη υπάρχουν δυο ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ενώ είναι θέμα λίγων ημερών και η δημιουργία ενός τρίτου!

Σε κάθε Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση τόσο το θέαμα όσο και οι αποδόσεις, αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Ελληνικός ιππόδρομος παρουσιάζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη τόσο σε ζωϊκό δυναμικό όσο και σε νέους φίλους του στοιχήματος αυτού και όχι απλά ανακάμπτει έναντι του παρελθόντος, αλλά πολύ σύντομα θα αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x