Γενικά

Alfa Romeo Giulietta Sprint: φόρος τιμής στο θρύλο

Η νέα έκδοση Giulietta Sprint αποτελεί αναφορά στο σύμβολο Giulietta Sprint του 1954.

Ηταν το πρώτο σε μια ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων κι ένα από τα προϊόντα που καθόρισαν και ανέδειξαν το ιταλικό στιλ και την ιταλική παραγωγή.

Με την διεθνή πρεμιέρα της στο πρόσφατο Σαλόνι του Παρισιού, η νέα Giulietta Sprint γιορτάζει τα 60 χρόνια του μοντέλου, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία, και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Σαλόνι του Τορίνο το 1954 κερδίζοντας όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου παγκοσμίως. Η Giulietta στα Fifties έγινε το αυτοκίνητο που ονειρεύονταν όλοι οι φίλοι της οδήγησης, το αυτοκίνητο που έκανε προσιτή την επιθυμία αγοράς μιας Alfa Romeo.

Η νέα Giulietta Sprint ενσωματώνει το αυθεντικό πνεύμα "Alfa Spirit", το οποίο εκφράζεται με τις εξής παραμέτρους: τη "Lightness & Efficiency", με στοιχεία που αυξάνουν τη δυναμική απόδοση του αυτοκινήτου, όπως η πίσω αεροτομή, ο διάχυτης και τα πλαϊνά "skirts", την "Italian Style", δηλαδή την προσεγμένη δουλειά πάνω στο χαρακτήρα της Giulietta για περαιτέρω ενδυνάμωση του ιταλικού στιλ της, την "Advanced Technology", με τον νέο κινητήρα 1.4 με 150 HP...

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x