Επικαιρότητα

Amvrosia Gourmet: Τα ελληνικά πατέ που ξετρελαίνουν τις διεθνείς αγορές

Μπουγιουρντί, ιμαμ μπαϊλντί, και σκορδαλιά με ρεβίθια βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και σε μορφή πατέ!!!

Ποιος είπε ότι το πατέ είναι προνόμιο μόνο της γαλλικής κουζίνας; Για περισσότερα από 20 χρόνια μια ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των εξειδικευμένων τροφίμων μεσογειακής διατροφής, κάνοντας γνωστά στο εξωτερικό τα προϊόντα της ελληνικής γης σε μορφή πατέ. Ο λόγος για την Amvrosia Gourmet, της οικογένειας Στυλιανίδη που από τη σύστασή της αναγνώρισε τις ευκαιρίες που υπάρχουν εκτός των εθνικών συνόρων και έβαλε στόχο να μυήσει τους ξένους στην ελληνική κουζίνα.

Ήταν το 1994 όταν ο Κλεώνυμος Στυλιανίδης, αποφάσισε να καινοτομήσει στην ελληνική αγορά περνώντας από το πατέ ελιάς, που μέχρι τότε έφτιαχνε ο εκάστοτε ελαιοπαραγωγός, στα πατέ λαχανικών και αρωματικά βότανα σε λάδι. Είκοσι δύο χρόνια μετά η Amvrosia Gourmet έχει παρουσία σε 15 χώρες του εξωτερικού ....

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x