Gossip

Andressa Urach: H πρώην «Bumbub» στράφηκε στον Θεό και θέλει να γίνει ιεραπόστολος στην Αφρική

Η Βραζιλιάνα καλλονή που έχει εμφανιστεί τόπλες σε προπόνηση της Πορτογαλίας στη Βραζιλία και έχει παραδεχτεί ότι έκανε σεξ επί πληρωμή, ονειρεύεται να γίνει ιεραπόστολος στην Αφρική.

Η Andressa Urach, η Miss Bumbub, έχει τραβήξει πολλές φορές επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι η γυναίκα που έχει εμφανιστεί τοπλες σε προπόνηση της Πορτογαλίας στη Βραζιλία, έχει ισχυριστεί ότι έχει περάσει μία καυτή νύχτα με τον Christiano Ronaldo και έχει κολάσει -ουκ ολίγες φορές- τον ανδρικό πληθυσμό με τις χυμώδεις καμπύλες της.

inner

Μάλιστα, η 29χρονη είχε παραδεχτεί ότι για εφτά χρόνια, έκανε σεξ επί πληρωμή με επιχειρηματίες, αστέρες του ποδοσφαίρου και celebrities.

Η ζωή της άλλαξε μετά από μία σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Το 2014, η Βραζιλιάνα καλλονή μολύνθηκε από τα εμφυτεύματα που είχε στα οπίσθια και τα πόδια της και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή της. Η Urach, έπαθε σηπτικό σοκ και έπεσε σε κώμα. Όσο βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, όπως αποκάλυψε η ίδια αργότερα, συνάντησε τον Θεό.

inner

Αφού συνήλθε και ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας της, η 29χρονη αποφάσισε να αλλάξει ζωή. Πέταξε όλα τα αποκαλυπτικά ρούχα από τη γκαρνταρόμπα της, έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media και προσχώρησε στην αίρεση «Παγκόσμια Εκκλησία της Βασιλείας του Θεού».

inner

Τους τελευταίους έξι μήνες, η Urach επισκέπτεται φυλακισμένες γυναίκες, μοιράζεται την ιστορία της και υπόσχεται ότι μπορεί να βγάλει από μέσα τους τα δαιμόνια. Μάλιστα, σχεδιάζει να γίνει ιεραπόστολος στην Αφρική. Παραδέχεται ότι ακόμα θέλει να συναντήσει τον Christiano Ronaldo, όχι για να έχει κάποια ερωτική περιπέτεια μαζί του, αλλά για να του μιλήσει για τον Θεό και τη σωτηρία της ψυχής.

inner

Φορώντας το ίδιο ροζ πουκάμισο, η Urach, μοιράζεται με το κοινό τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ως παιδι. «Δεν πίστευα στον Θεό, ήμουν γεμάτη θυμό, για την μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον βιαστή μου. Για πολλά χρόνια, ήθελα να τον σκοτώσω. Ζητούσα εκδίκηση. Ο πατέρας μου με απέρριψε από την ημέρα που γεννήθηκα...Η μητέρα μου με έδωσε σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αλλά ο άνδρας, ο υποτιθέμενος παππούς μου, με βίαζε από την ηλικία των έξι ετών».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Πούλησα το σώμα μου για εφτά χρόνια. Μία φορά κοιμήθηκα σε μία ημέρα με εφτά άνδρες. Το μόνο που ήθελα ήταν χρήματα, μία καλή ζωή. Ήμουν εθισμένη και είχα χάσει κάθε όριο. Αισθανόμουν ικανοποίηση ότι προκαλούσα την προσοχή των ανθρώπων. Το μόνο που ήθελα ήταν να με αγαπούν. Έλεγα ψέματα στον Τύπο. Τους είπα ότι έχω πάει στο πανεπιστήμιο. Αλλά ήξερα ότι ήμουν ένα τίποτα!».

inner

Σήμερα, ζητά συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που έχει αδικήσει στο παρελθόν, ενώ τονίζει ότι έχει συγχωρήσει και τον βιαστή της. «Τώρα είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Έχω ζητήσει συγχώρεση από όλους τους ανθρώπους που έχω αδικήσει. Έχω συγχωρέσει τον βιαστή μου και όσους μισούσα. Και το πιο δύσκολο που κατάφερα είναι να συγχωρήσω τον ίδιο μου τον εαυτό!», λέει η Urach.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x