Euro 2024

Argentina... ole! (video)

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι απών, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν… τράβηξε το κουπί για την Αργεντινή και την οδήγησε στη φιλική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Ιταλία.

Λείπει ο Μέσι, «χορεύει» ο Ιγκουαΐν! Ο άσος της Νάπολι βρήκε δίχτυα μία φορά, «κέρασε» το δεύτερο και ουσιαστικά… χάρισε τη φιλική νίκη στην Αργεντινή με 2-1 κόντρα στην Ιταλία.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Ολίμπικο, υπό το βλέμμα του Πάπα Φραγκίσκου, τον οποίο μία μέρα νωρίτερα είχαν επισκεφτεί οι αποστολές και των δύο ομάδων.

Στο 21’ ο άσος της Νάπολι άνοιξε το σκορ για τους Λατινοαμερικάνους, ενώ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους… σέρβιρε στον Μπανέγα και εκείνος διπλασίασε τα τέρματα της Αργεντινής. Το μόνη χαρά που κατάφεραν να δώσουν στους συμπατριώτες τους οι Ιταλοί, ήταν η μείωση του σκορ, στο τελικό 2-1, με τον Ινσίνιε στο 76’.

Ιταλία: Μπουφόν (54’ Μαρκέτι), Κιελίνι, Αντονέλι, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο (46’ Ινσίνιε), Μάτζιο (71’ Τσέρτσι), Μαρκίζιο (46’ Φλορένζι), Καντρέβα (46’ Ακουϊλάνι), Τζιακερίνι (54’ Ντιαμάντι), Βεράτι, Οσβάλντο

Αργεντινή: Αντούχαρ, Γκαράι (71’ Κολοτσίνι), Μπασάντα, Καμπανιάρο, Φερνάνες, Μασεράνο (76’ Ροντρίγκες), Μπίλια, Ντι Μαρία (81’ Φερνάντες), Παλάσιο, Ιγκουαΐν (61’ Λαβέτσι), Λαμέλα (46’ Μπανέγα)



Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x