Ψυχαγωγία

Athens Carnival 2014

Ετοιμαστείτε... έρχεται να σας μεταμορφώσει... Το αποκριάτικο πάρτι της χρονιάς στο πιο «talk of the town» σημείο της πόλης.

Ποιό είναι το δικό σας σημείο...G; Το σημείο G για τις φετινές αποκριές βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 130! Στο πιο hot spot στην πρωτεύουσα (πρώην Club W) που ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό το Σάββατο 1 Μαρτίου για μία και μόνο βραδιά!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πρότυπα του Λονδρέζικου Camden Town, ένας χώρος μεταμορφώνεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί και να «μυήσει» τους Αθηναίους καρναβαλιστές σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Φορέστε ό,τι πιο τρελό σας έρχεται στο νου, τα πιο extreme αξεσουάρ, τις πιο fun & sexy μεταμφιέσεις σας και ετοιμαστείτε για ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα, από τις 11 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με μουσικές latin, salsa, mainstream, 80’s-90’s & house σε ένα εκρηκτικό stage …αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Με star Dj τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, guest Dj’s sets αλλά και vip καλεσμένους, special visual shows, performing acts, body painting… και για πρώτη φορά στην Ελλάδα… Live on stage …the Club tattoo Experience!

Το πιο τρελό αποκριάτικο event έχει στόχο να σας απογειώσει μέσα από τους πιο Hot ρυθμούς. Ένα καυτό πάρτι σας καλεί να ντυθείτε τους καλύτερους κρυφούς εαυτούς σας και να ανακαλύψετε το δικό σας σημείο…G! Stay tuned…

Κρατήσεις: 2130008790

Περισσότερες πληροφορίες:
www.Athens-carnival.gr
http://www.facebook.com/pages/Athens-Carnival/1430201917217588

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x