Γενικά

BMW και Σπανός ΑE: Driving the future together

Ένα glamorous Christmas event παρουσίασε η Σπανός ΑΕ στο πλαίσιο της ανακαίνισης στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ‘BMW Exclusive Christmas After Work Event’.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της BMW Hellas απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον κ. Γιώργο Σπανό με τίτλο ‘Driving the Future together’.

Καλεσμένοι στο event από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου έδωσαν το παρόν και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να περιηγηθούν στις πλήρως ανανεωμένες - με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά - εγκαταστάσεις της BMW Σπανός.

Ο Νίκος Οικονόμου

inner

Ο Δημήτρης Μακαλιάς
inner

Στο event ο χώρος ήταν στολισμένος με Χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και από τις BMW Individual και τα μοντέλα της σειράς Μ.

inner

Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration.

inner

Τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα sculptor & designer Στάθη Αλεξόπουλου, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης με τα γλυπτά του να χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες θαύμασαν οι παρευρισκόμενοι. Στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ μπορείτε να αναζητήσετε το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο ‘Make-A-Wish’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x