Betmasters

Betmaster-Σούπερ Λίγκα: Να μην… εκτροχιαστεί στη Λιβαδειά

Η ΑΕΚ έπεσε από την κορυφή μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και θέλει να επιστρέψει σε αυτή επικρατώντας του αήττητου εντός έδρας Λεβαδειακού.

Μεγάλα ματς απόψε σε Λεωφόρο, Λαμία, Λάρισα και Λιβαδειά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ανάλυση

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

Όσο αδυνατεί να βρει ηρεμία σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, τόσο θα συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα ο Παναθηναϊκός. Έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Μπήκε νωθρά, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, ισοφάρισε, έπαιξε με παίκτη παραπάνω και στο τέλος θα μπορούσε να κλέψει τους βαθμούς της νίκης. Ακόμα μία ισοπαλία μεσοβδόμαδα με 1-1 στο Κύπελλο κόντρα στην Παναχαϊκή που του χάρισε την πρωτιά στον όμιλο. Έξι σερί under. Κόντρα στον Πανιώνιο έχει τρεις κολλητές εντός έδρας νίκες με 1-0. Ο Ουζουνίδης αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Λείπουν Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης και Τσάβες. Με 4-4-1-1 και απόψε οι «πράσινοι» έχοντας λογικά τον Άλτμαν πίσω από τον φουνταριστό Μολίνς. Ο Πανιώνιος παραμένει στα ψηλά, αλλά βρίσκεται εμφανώς σε πτώση τελευταία. Τέσσερα ματς δίχως νίκη με τελευταίο το εντός έδρας 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιγιάλειο. Πέντε under στα έξι τελευταία. Λείπουν Οικονόμου, Μασούντ και Ταπόκο. Θα παίξει με 4-2-3-1 και τον Γεσίλ μοναδικό προωθημένο. Ματς για γερά νεύρα, που φωνάζει under, αλλά πληρώνει λίγο. Με οδηγό την παράδοση και τη δύναμη της Λεωφόρου θα συνδυάσω τα λίγα γκολ με τον άσο του Παναθηναϊκού.

Λαμία – Παναιτωλικός

Η Λαμία στην έδρα της γιγαντώνεται και θέλει απόψε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της κόντρα σε μία ομάδα με κοινούς στόχους. Έρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων φέρνοντας, όμως, τέσσερις ισοπαλίες. Τελευταία αυτή με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα. Βρέθηκε πίσω στο 88’ και ισοφάρισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο και προκρίθηκε. Λείπει ο αμυντικός Αναστασιάδης. Ο Παναιτωλικός βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό παίρνοντας το 1-1 στα Γιάννενα και κερδίζοντας με 3-1 τη Λάρισα. Μεσοβδόμαδα έριξε πέντε γκολ στην Κρήτη στον Εργοτέλη και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πέντε under έχει στις έξι φετινές του εξόδους. Λείπουν Λόπες και Μπράβο, επιστρέφει στην άμυνα ο έμπειρος Μόρας. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Μοράρ αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Ντίας, Κλέσιο και Μάζουρεκ. Η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ξεπερνάει το 3.00 σε καμία εταιρία. Δεν αποκλείεται να χωρίσουν το καρπούζι στη μέση οι δύο ομάδες. Σίγουρα θα δούμε ένα πολύ σκληρό ματς, που λογικά θα έχει λίγα γκολ, αλλά το under δεν πληρώνει τίποτα.

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων η Λάρισα δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο χάνοντας με 3-1 από τον Παναιτωλικό. Τέσσερα under στα πέντε τελευταία. Πρώτη ήττα με τον Φυντάνη στον πάγκο. Μεσοβδόμαδα πήρε το 0-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Επιστρέφει ο φορ Περόνε, αλλά δεν θα ξεκινήσει. Φουνταριστός στο 4-2-3-1 των γηπεδούχων θα είναι λογικά ο Ναζλίδης. Ο ΠΑΣ είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες στην κατηγορία. Παίζει πάντα ανοιχτά, κάνει το παιχνίδι του με άγνοια κινδύνου και όπου τον βγάλει. Στα δύο κολλητά εντός με Παναιτωλικό και Ξάνθη ήταν σαν να είδαμε το ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστικές. Προηγήθηκε στο σκορ, έπαιξε καλύτερα, είχε ευκαιρίες να καθαρίσει και τελικά ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου φτάνοντας τα επτά διαδοχικά goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν παίζουν Καρανίκας, Λίλα και Χαλκιαδάκης. Δεν αλλάζει το 3-4-3 με τους Μανθάτη, Κόντε και Σολτάνι να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Το στυλ παιχνιδιού των φιλοξενούμενων και το γεγονός ότι η Λάρισα έχει τον τρόπο να σκοράρει στο σπίτι της οδηγούν στο καλοπληρωμένο goal/goal.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Αήττητος εντός έδρας ο Λεβαδειακός στη φετινή σεζόν με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Θέλει να συνεχίσει το σερί του κόντρα στην ισχυρή ΑΕΚ, από την οποία πέρσι ηττήθηκε δύο φορές στη Βοιωτία με 1-0 και 2-0. Έρχεται από ήττα στην Τρίπολη με 2-0. Πέμπτο under στα έξι τελευταία. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τον Απόλλωνα Πόντου με 2-1 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Λείπει ο Μπραντάο στην επίθεση. Δεδομένο το γεμάτο κέντρο με 3-6-1 και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Γιακουμάκη. Η ΑΕΚ έπεσε από την κορυφή μετά την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ και θέλει να επανέλθει απόψε σε αυτή. Μονόδρομος η νίκη στη Λιβαδειά. Τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ έχει στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος και μία ισοπαλία με 1-1 στη Λεωφόρο. Την περασμένη αγωνιστική καθάρισε με 3-0 τον Πλατανιά. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την Καλλιθέα στο Κύπελλο με 3-2 παίζοντας με αρκετές αλλαγές. Τιμωρημένος ο Χιμένεθ, που δεν θα κάτσει στον πάγκο ούτε σήμερα. Έξι under έχει στα επτά τελευταία ματς. Λείπουν Μάνταλος, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς και Γιόχανσον. Θα παίξει με ένα κλασικό 4-2-3-1 έχοντας τον Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και από πίσω τους Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο και τον φορμαρισμένο Λιβάια. Συνήθως τα ματς των δύο ομάδων στη Λιβαδειά είναι πολύ κλειστά και κρίνονται στο γκολ. Οι αποδόσεις κοντά στο 1.60 που κυκλοφορεί το διπλό δεν με γεμίζουν για τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Καλή εναλλακτική το σύνολο τερμάτων «2-3», αλλά οριακά θα μπει στο παιχνίδι μου.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Σούπερ Λιγκ από το betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x