Betmasters

Betmasters: Δευτέρας 11/12

Μπορεί ποσοτικά το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας να μην συγκρίνεται με αυτό του Σαββατοκύριακου, αλλά η ποιότητα δεν λείπει και οι tipsters του Betmasters συνεχίζουν απτόητοι.

Ο Mikros guru πιστός στις καλοπληρωμένες επιλογές κρατάει το «Χ» στο Ρέντινγκ – Κάρντιφ σε απόδοση 3.22, συνεχίζει με το διπλό της Λοκομοτίβ κόντρα στην Τόσνο στο 1.91, ενώ ρισκάρει με πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ την Μπιλμπάο στο 14.75. Για το τέλος άφησε το Σαρμιέντο – Κόρντοβα κινούμενος σε λάτιν μονοπάτια και επιλέγοντας το «Χ» του 2.95.

Ο Alkis κρατάει γερά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα με 1-0, 2-0 ή 3-0 σε απόδοση 2.00.

Την σκυτάλη παίρνει ο Spesialistas με το 2.85 του combo άσου & goal/goal της αναμέτρησης της Λάτσιο με την Τορίνο στο Καμπιονάτο. Συμφωνεί με την ισοπαλία στο Ρέντινγκ – Κάρντιφ σε αποδόσεις άνω του 3.00, συνεχίζει με τον άσο της Εσπανιόλ με τη Χιρόνα στο 2.05, ενώ για αντίπαλο της ΑΕΚ στους «32» βλέπει Λάτσιο στο 14.75.

Τέλος ο Wise και πάλι επιλέγει από όλα τα μέτωπα. Ξεκινάει με τον άσο & under 3,5 στο ΑΕΚ – Κέρκυρα (1.85), συνεχίζει με τον άσο της Εσπανιόλ κόντρα στη Χιρόνα (1.91) και κλείνει με τον συνδυασμό goal/goal & over στο Λάτσιο – Τορίνο (1.95). Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει στην μοίρα του το Ρέντινγκ – Κάρντιφ επιλέγοντας και αυτός την ισοπαλία στο 3.15.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x