Betmasters

Betmasters: Μόνιμες άδειες στοιχήματος online στην Ελλάδα

Έρχεται το νομοσχέδιο που θα ρυθμίσει τον στοιχηματισμό στο ίντερνετ.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα θα έχουμε το προσεχές διάστημα.

Όπως έχουμε πει στο betmasters.gr εδώ και πολύ καιρό, η κυβέρνηση θέλει άμεσα να ψηφίσει νομοσχέδιο για την ορθή λειτουργία του online στοιχήματος. Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος στην εισήγησή του στη Βουλή, με το να δοθούν μόνιμες άδειες για το ιντερνετικό στοίχημα, θα μαζευτούν χρήματα για το κράτος, με αποτέλεσμα να μην κοπούν συντάξεις και μισθοί. Η κυβέρνηση είχε εξαγγείλει αυτές τις ενέργειες από το 2015, αλλά δεν είχε προχωρήσει, λόγω της κατάστασης που όλοι γνωρίζουμε, με τα capital controls και την ένταση της κρίσης.

Τώρα που ολοκληρώθηκε και η διαβούλευση της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων με κάθε ενδιαφερόμενο, έχουμε μπει στην τελική ευθεία.
Ενδιαφέρον είναι οτι μέσα στο 2016, το ελληνικό κράτος εισέπραξε πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ από τη φορολογία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, με προσωρινή άδεια. Στόχος, είναι τα έσοδα να διπλασιαστούν, ενώ παράλληλα, θα υπάρξει και προστασία του παίκτη - καταναλωτή, αφού μόνιμη άδεια θα πάρουν μόνο αξιόπιστες και εντελώς διαφανείς εταιρίες.

Τα κριτήρια για τις νέες άδειες που θα δοθούν θα είναι πολύ αυστηρά, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή μόνο των εταιριών που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες στον καταναλωτή και φυσικά θα μπορούν να πληρώνουν και τους φόρους τους στο ελληνικό κράτος.
Έτσι, είμαστε όλοι σε αναμονή για να δούμε τις εξελίξεις και ότι νεότερο θα το μαθαίνετε πρώτοι από το betmasters.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για τις μόνιμες άδειες στοιχήματος online στην Ελλάδα και μπείτε μπροστά από τις εξελίξεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x