Περίπου πέντε χρόνια μετά τις αλλαγές στο online στοίχημα στην Ελλάδα, οι bookmakers στην Ελλάδα έχουν πλέον νόμιμη άδεια, έστω και με προσωρινή αδειοδότηση από το ελληνικό κράτος, για ορισμένο χρόνο.

Εκατοντάδες εταιρείες στοιχήματος που δεν έχουν άδεια στην Ελλάδα, έχουν μπλοκαριστεί στα Ελληνικά ISP, ώστε να μην επιτρέπεται στους κατοίκους της Ελλάδας να τις επιλέξουν. Οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεται κανείς για το αν η εταιρία που θα παίξει είναι νόμιμη, αφού σε αυτές που δεν είναι, δεν θα υπάρχει πρόσβαση.

Θεωρείται σίγουρο πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με τις μόνιμες άδειες στοιχήματος online που θα δωθούν από την ΕΕΕΠ. Μιλάμε για ΤΗΝ τεράστια αλλαγή στον τομέα του νόμιμου στοιχήματος στο διαδίκτυο, αφού θα έχουμε την άφιξη νέων εταιριών από το εξωτερικό, αλλά και το… κόψιμο ορισμένων από τις μικρές που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη κινητικότητα, όσον αφορά τις μόνιμες άδειες και αυτό φαίνεται και από τις προσωπικές συνομιλίες που κάνουμε, με τους εκπροσώπους των εταιριών στοιχήματος. Δύσκολα μέχρι το 2018 δεν θα έχει γίνει η μεγάλη αναμενόμενη αλλαγή.

Οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα, αυτές δηλαδή που πήρανε επίσημα προσωρινή άδεια από τις αρχές και μπορούν νόμιμα να διεξάγουν στοιχήματα στη χώρα μας είναι 24. Η κάθε μία από αυτές μπορεί να έχει "υπό την σκέπην της" περισσότερες από μία. Όμως δεν έχουν όλες αξιόλογα site που προσφέρουν αθλητικά στοιχήματα online.

Μάθε τα πάντα για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, μέσα από την πληροφόρηση και την αξιολόγηση του betmasters.gr.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ