Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Δευτέρας 18/12

Αρκετές επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και tipsters του Betmasters.gr βρίσκονται στις επάλξεις έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το κέρδος.

Ο Mikros guru συνδυάζει τον άσο της Φενέρ με το over 1,5 κόντρα στην Καραμπούκ, ρισκάρει με το 2.54 του under ανάμεσα σε Πόρτο και Μαρίτιμο, ενώ κλείνει τις επιλογές του με το Χ2 της Μπέτις στην Ανδαλουσία κόντρα στη Μάλαγα.

Ο Wise μπλέκεται με τα δικά μας λημέρια κρατώντας γερά το under και no goal του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο στο 1.80. Συνεχίζει με τον άσο της Εβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην ουραγό Σουόνσι, και δένει το… γλυκό με το 2-3 γκολ στην αναμέτρηση της Μάλαγα με την Μπέτις στο 2.00!

Ο Alkis ποντάρει στο ξερό «Χ» του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο στο 3.05 και ρισκάρει με τον άσο της Έβερτον από ημίχρονο στο 2.75.

Τέλος ο Spesialistas παίζει τον άσο του Λεβαδειακού στο 2.85 κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, συνδυάσει το goal/goal με το over στην αναμέτρηση της Μάλαγα με την Μπέτις, αλλά η πιο δυνατή του επιλογή έρχεται από το combo άσου και over 1,5 στο Έβερτον – Σουόνσι, που κινείται στο 2.27!

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x