Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Κυριακής 03/12

Μπορεί η απουσία μεγάλων ονομάτων να είναι εμφανής, όμως οι επιλογές -και δη οι value επιλογές- είναι αρκετές.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι ίδιο με το πρόγραμμα του Σαββάτου. Παρόλα αυτά όμως, το πρόγραμμα της Κυριακής κρύβει "διαμαντάκια" μέσα του.

Και οι Tipsters του BetMasters.gr καλούνται να τ' ανακαλύψουν για εσάς.

Ο Mikros Guru δίνει δυο επιλογές από την Σουπερλίγκ. Το Χ της Λαμίας με τον Παναιτωλικό (3.01) και το συνδυαστικό 2 & Under 3.5 της ΑΕΚ (1.95). Πηγαίνει στο διπλό της Μπέτις (3.35) το οποίο κατά τον ίδιο είναι και το δυνατότερο σημείο για την ημέρα. Τέλος, μας δίνει δυο προτάσεις από μικρότερες κατηγορίες. Το διπλό της Λούκο στη Β' Ισπανίας (3.01) και το Χ της Βίρτους Εντέλα με την Μπάρι στη Β' Ιταλίας (3.22).

Ο Αλκης Φιτσόπουλος (Alkis) ασχολείται αποκλειστικά με Πρέμιερ Λιγκ και Σουπερλιγκ. Από την Αγγλία, κρατάει το συνδυαστικό 1 & Goal-Goal της Μπόρνμουθ στο απίστευτο 6.92 (!) το οποίο θεωρεί και το δυνατότερο σημείο του και το επίσης συνδυαστικό 1 & No Goal της Σίτι (1.90). Aπό το ελληνικό πρωτάθλημα κρατάει σημείο σε όλα τα παιχνίδια. Ξεκινάει με τον άσσο του Παναθηναϊκού (1.67) συνεχίζει με τον άσσο της Λαμίας (2.55), τo Goal-Goal στο Λάρισα - Γιάννινα (2.25) και ολοκληρώνει με το Under 2.5 & No Goal (1.90) στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ.

Ο Prophet ασχολείται με Ισπανία, Ιταλία αλλά και Αργεντινή. Στην Ιταλία, κρατάει το Χ στο σπουδαίο ματς Σαμπντόρια - Λάτσιο (3.80), ενώ στα μεσημεριανά ασχολείται με τα γκολ. Προτείνει το 2-3 γκολ στο Ιντερ - Κίεβο (2.05) και το Over 2.5 στο Μπολόνια - Κάλιαρι (2.08) το οποίο είναι και το "καλό" του σημείο. Στην Ισπανία μας προτείνει το διπλό της Μπέτις (3.32) συμφωνώντας με τον Guru. Τέλος, στην Αργεντινή, κρατάει το αγαπημένο του Over 2.5 στο Τίγκρε - Σαν Λορέντζο (2.35).

O Wise, ασχολείται αποκλειστικά με Ελλάδα. Σουπερλιγκ, Football League αλλά και Basket League. Αρχίζει με το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (2.02). Αυτό είναι το καλύτερο σημείο του για σήμερα, ενώ κρατάει και το αμφίσκορο στο ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (2.15). Από την δεύτερη κατηγορία μας προτείνει τον άσσο του Καραϊσκάκη (2.02) και το Under 2.5 στο Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας. Τέλος, στο μπάσκετ μας προτείνει τον άσσο του Λαυρίου με τη ΑΕΚ με +5.5 πόντους για τους γηπεδούχους (1.70) καθώς και το να κερδίσει ο Ολυμπιακός με πάνω από 30 (!) πόντους τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (2.60)!

Τέλος, ο Spesialistas επιλέγει ένα ποτ-πουρί από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Αγγλία μας προτείνει το 2-3 γκολ (1.97) στο Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον, βασισμένος στην προϊστορία των δυο ομάδων. Την ίδια πρόταση στην ίδια απόδοση (2-3 γκολ - 1.97)) δίνει και στο Σταντάρ Λιέγης - Άντβερπ για το Βέλγικο πρωτάθλημα. Στην Μπουντεσλίγκα μας προτείνει δυο άσσους. Τη Χέρτα (2.65) και τη Βόλφσμπουργκ (2.60). Στην Ιταλία μας προτείνει το Over 1.5 της Μπολόνια (2.12) το οποίο είναι και το καλύτερο σημείο σήμερα, κατά τον ίδιο, ενώ στη Γαλλία ρισκάρει με το Over 1.5 της Καέν στο ματς με τη Λυών (3.25).

Ωραία δεν είναι να δεις όλα τα δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου, μαζεμένα και τακτοποιημένα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x