Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Κυριακής 31/12

Πρέμιερ Λιγκ για να κλείσει όμορφα το 2017

Tελευταία μέρα του χρόνου και στα ποδοσφαιρικά μόνο δύο ματς για την Πρέμιερ Λιγκ θα μας απασχολήσουν, ενώ στο μπάσκετ έχουμε παιχνίδια για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και το ΝΒΑ. Aκόμα κι έτσι, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που οι tipsters του betmasters.gr δεν άφησαν να πάνε χαμένες. Πάμε να τις δούμε.

Ο Prophet στην αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι κόντραρε το φαβορί, παίρνοντας το 1Χ σε απόδοση 3,95, ενώ στο ματς Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ προτίμησε το λογικό εύρος τερμάτων (2-3 goals) σε απόδοση 2,02.

Ο Mikros Guru, από τη μεριά του, κόντραρε και αυτός τους "πολίτες" παίρνοντας το 1Χ, ενώ μετά συνέχισε μόνο με μπάσκετ. Στο ματς Ολυμπιακός - Πανιώνιος πήρε το Over 149,5 πόντους σε απόδοση 1,92 και ολοκλήρωσε με ΝΒΑ. Στην αναμέτρηση Ουάσιγκτον Γ. - Σικάγο Μ. θεωρεί ότι θα μπουν λιγότεροι από 212,5 πόντοι, ενώ στο Σακραμέντο Κ. - Μέμφις Γκρ. πήρε το διπλό σε απόδοση 2,30.

Τέλος, ο Alkis -ως συνήθως- ασχολήθηκε με τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Στην αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Μάν. Σίτι κοντράρει τους άλλους δύο, παίρνοντας σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2 ή 0-3 σε απόδοση 3,00 και στο Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ πήρε την ίδια επιλογή σε απόδοση 3,25.

Καλές επιλογές και καλή χρονιά σε όλους!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος θα τα βρεις στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x