Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Παρασκευής 01/12

Στοιχηματικό... ορεκτικό με ντερμπάρες.

Μπορεί ανέκαθεν η Παρασκευή να αποτελεί το... στοιχηματικό ορεκτικό για το σαββατοκύριακο που έρχεται, όμως η σημερινή Παρασκευή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά ιδιαίτερη, αφού έχει να μας προσφέρει δύο ντέρμπι κορυφής (Νάπολι - Γιουβέντους και Πόρτο - Μπενφίκα). Οι tipsters του betmasters βρίσκονται σε ετοιμότητα και έχουν ήδη παραθέσει τις προτάσεις τους.

Ξεκινάμε με τον Spesialistas, o οποίος κινήθηκε σε... ιταλοισπανικά μονοπάτια. Στο ματς Μάλαγα - Λεβάντε επέλεξε το Over 2,5 σε απόδοση 1,97, ενώ στο Ρόμα - ΣΠΑΛ εκτιμά πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν το ματς και χωρίς να δεχτούν τέρμα (2,05). Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι Νάπολι - Γιουβέντους πάει με το θέαμα, αφού βλέπει πολλά γκολ, διαλέγοντας το καλοπληρωμένο Over 2,5 (2,05).

Συνεχίζουμε με το Wise, ο οποίος επέλεξε σήμερα να ασχοληθεί μόνο με την πορτοκαλί μπάλα και την Εuroleague. Έτσι, στην αναμέτρηση Ρεάλ - Ερυθρός Αστέρας δε βλέπει οι Μαδριλένοι να κερδίζουν με πάνω από 10,5 πόντους, διαλέγοντας το διπλό με το ανάλογο χάντικαπ στο 1,70, ενώ στο ματς ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα στην ίδια απόδοση πήρε το Οver 85,5 στους πόντους της ρωσικής ομάδας.

Ο Άλκης Φιτσόπουλος (Alkis) είπε σήμερα να κρατήσει δυνάμεις ενόψει σαββατοκύριακου και μας έδωσε μόλις δύο επιλογές από Ιταλία και Γερμανία. Στο μεγάλο ντέρμπι Νάπολι - Γιουβέντους βλέπει πολλά γκολ και αμφίσκορο σε απόδοση 2,43 και στο ματς Φράιμπουργκ - Αμβούργο θεωρεί ότι η πολύ καλή έδρα των γηπεδούχων θα τους δώσει και σήμερα τη νίκη. Ο άσος βρίσκεται στο 2,60.

Κλείνουμε με τον Prophet, ο οποίος ήταν και ο πιο δραστήριος για τη σημερινή ημέρα. Από Ιταλία πήρε το αμφίσκορο στο Ρόμα - ΣΠΑΛ (2,00) και τον άσο στο ντέρμπι Νάπολι - Γιουβέντους (2,20). Στη Γερμανία, βλέπει... λογικό σκορ στο Φράιμπουργκ - Αμβούργο (2,00), την ώρα που στη Γαλλία στην αναμέτρηση Ντιζόν - Μπορντό θεωρεί πως οι φιλοξενούμενοι πήραν μπροστά και μπορούν το θετικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας το συνδυαστικό Χ2 & GG (2,44). Κλείνει με την Ιβηρική χερσόνησο, όπου στην Ισπανία πιστεύει στην Μάλαγα του Μίτσελ απέναντι στη Λεβάντε και παίρνει τον 1 μαζί με Ovεr 1,5 σε απόδοση 2,14 και κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία (Πόρτο - Μπενφίκα), όπου λόγω της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού θεωρεί πιθανό να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28' σε απόδοση 2,05.

Καλές επιλογές!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα θα τα βρεις στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x