Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Παρασκευής 08/12

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με τους tipsters του Βetmasters να κινούνται πολυεπίπεδα επιλέγοντας αγώνες για όλα τα γούστα σε ποδοσφαίρο και Ευρωλίγκα.

Ο Wise ποντάρει στο over 156,5 στη μάχη του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ,αλλά και το under 157,5 στη ματσάρα της Βαρκελώνης ανάμεσα στην Μπάρτσα και τη Φενέρ. Στο πρόγραμμα του ποδοσφαίρου κρατάει γερά τα G/G στις αναμετρήσεις της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Μπρίστολ Σίτι για την Τσάμπιονσιπ στο 1.70 και της Αλαβές με τη Λας Πάλμας στην Πριμέρα (1.80).

Ο Mikros guru ρισκάρει και απόψε σε τσιμπημένες αποδόσεις και κάποια εναλλακτικά πονταρίσματα, όπως το over 14,5 στους πόντους του Μακ Κόλουμ στη μάχη του Ερυθρού Αστέρα με την Εφές στο Βελιγράδι. Πιο συγκρατημένος, αλλά εξίσου σε υψηλά επίπεδα κινείται και στη συνέχεια κρατώντας το διπλό της Εφές στο 2.38, τον άσο της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Φενέρ στο 2.02, το διπλό της Ρεμς στο Νιόρ για τη Β’ Γαλλίας στο 2.15, το «Χ» στο Παρί – Λανς για την ίδια κατηγορία στο 3.01 και το διπλό της Λεβερκούζεν στην Στουτγάρδη στο 2.35.

Μία και καλή η επιλογή του Prophet στηρίζοντας το combo 1 & Over 2,5 στο 2.50 για τη 17η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Τέλος ο Spesialistas ψαγμένος ως συνήθως κρατάει γερά το over 157,5 στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε στο 2.08, ενώ ρισκάρει με το προκλητικό 6.00 στο να βγει πρώτος σκόρερ ο Πρίντεζης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ.

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x