Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Παρασκευής 22/12

Μαζεμένα όλα τα σημερινά προγνωστικά για να μην πελαγώσεις.

Προτελευταία Παρασκευή του χρόνου και μπορούμε να πούμε ότι είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες από την Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία, ενώ ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ - Λίβερπουλ. Στο μπάσκετ συνεχίζεται η μάχη της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη σκυτάλη, ταξιδεύοντας στην έδρα της Εφές. Αρκετές οι επιλογές, πάμε να δούμε τι κράτησαν οι tipsters του betmasters.

Ο Spesialistas ασχολήθηκε -ως συνήθως- και με ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν την... επαγγελματική νίκη, ποντάροντας στο διπλό με συνοδεία Under 3,5 σε απόδοση 2,19, ενώ στο Κάλιαρι - Φιορεντίνα πιστεύει ότι θα έχει γκολ εκατέρωθεν και πολλά. GG & Over 2,5 μεταφράζεται αυτό σε απόδοση 2,03. Στο ντέρμπι του Νησιού μεταξύ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ πάει σε ένα ειδικό στοίχημα, επιλέγοντας τον Λακαζέν για anytime scorer σε απόδοση 2,25. Τέλος, στην Ευρωλίγκα βλέπει καθαρό διπλό στο Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (2,65), ενώ στο Εφές - Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη των Τούρκων στο 2,30.

Ο Prophet ήταν ιδιαιτέρως δραστήριος σήμερα, έχοντας καθαρά ποδοσφαιρικές επιλογές. Στην Ισπανία βλέπει Χ στο ημίχρονο στο ματς Εσπανιόλ - Ατλέτικο (2,15), ενώ στο Μπέτις - Μπιλμπάο παίρνει τον άσο σε απόδοση 2,75. Στην Ιταλία θεωρεί ότι η Κιέβο με τη Μπολόνια θα αρκεστούν σε ένα λογικό σκορ (2-3 goals) σε απόδοση 1,97 και στην αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Φιορεντίνα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα των "βιόλα" για ένα καλό διπλό (2,30). Στην Αγγλία και το μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ - Λίβερπουλ πιστεύει ότι το πρώτο ημίχρονο θα έχει πάνω από ένα γκολ (2,25), ενώ στην Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Νόργουιτς - Μπρέντφορντ βλέπει νίκη της γηπεδούχου με τον άσο να ακουμπάει το 2,30.

Τέλος, ο Wise σήμερα ασχολήθηκε μόνο με Eυρωλίγκα. Έτσι, στο Μάλαγα - Μιλάνο βλέπει τη γηπεδούχο να επικρατεί με περισσότερους από 3,5 πόντους, παίρνοντας τον άσο με το ανάλογο χάντικαπ (1,80), ενώ στο Εφές - Ολυμπιακός θεωρεί ότι το χάντικαπ των 3,5 πόντων υπέρ των Τούρκων είναι αρκετό για να μας δώσουν τον άσο του 1,80. Τέλος, στον ρωσικό εμφύλιο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κίμκι πιστεύει ότι η γηπεδούχοι θα πετύχουν πάνω από 90,5 πόντους σε απόδοση 1,75.

Δες εδώ δωρεάν προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους έμπειρους tipsters του betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x