Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Παρασκευής 29/12

Λίγα πράγματα και σήμερα, όμως το betmasters.gr είναι εδώ για να σε κατευθύνει σωστά.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας -καλώς ή κακώς- στρέφεται κυρίως στο μπάσκετ και την Ευρωλίγκα, ενώ στο ποδόσφαιρο έχουμε ματς για τη Serie A στην Ιταλία και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Οι tipsters του betmasters.gr ακόμα και σήμερα έκαναν τις επιλογές τους, ώστε να πάμε με ασφάλεια στο ταμείο. Πάμε να τις δούμε.

Ο Mikros Guru, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ασχολήθηκε μόνο με τα ματς της Ευρωλίγκας. Στην αναμέτρηση Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας πιστεύει ότι ο Ταρτζέφσκι θα σκοράρει περισσότερους από 6,5 πόντους σε απόδοση 1,87, ενώ στο Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας βλέπει "έκπληξη", επιλέγοντας τον καθαρό άσο σε απόδοση 2,82. Στο ματς Αναντολού Εφές - Μπάμπεργκ πήρε το Over 15,5 στους πόντους του Μακόλουμ (1,87) και έκλεισε με το Οver 161,5 στο Κίμκι - Μπαρτσελόνα (1,92).

Ο Spesialistas που προέρχεται από το χθεσινό απόλυτο (4/4) έριξε όλο το βάρος και αυτός στην Ευρωλίγκα. Στο Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας πήρε τη νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο σε απόδοση 1,88, ενώ στην αναμέτρηση Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρεί ότι ο Ντε Κολό θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με απόδοση 2,50. Ολοκληρώνει τις επιλογές του με το ματς Κίμκι - Μπαρτσελόνα, στο οποίο βλέπει ότι οι Ρώσοι θα πετύχουν πάνω από 83,5 πόντους σε απόδοση 2,00.

Τέλος, ο Prophet είναι ο μόνος που ασχολήθηκε με ποδόσφαιρο. Στην αναμέτρηση Κροτόνε - Νάπολι πήγε συντηρητικά με το λογικό εύρος τερμάτων (2-3 goals) σε απόδοση 2,10 και στο ματς Κάρντιφ - Πρέστον πήρε τον άσο σε απόδοση 2,11.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x