Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Πέμπτης 04/01

Επιλογές για όλα τα γούστα σήμερα από τους tipsters του Betmasters, που κάνουν το… παιχνίδι τους τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και σε μπάσκετ.

O Mikros guru στηρίζει γερά τον άσο της Θέλτα στο χάντικαπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και τον άσο της Εσπανιόλ με αντίπαλο τη Λεβάντε στο 1.80 για το Κύπελλο Ισπανίας. Μπασκετικά κινείται στο over 7,5 των πόντων του Τόμιτς στη μάχη της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στον άσο των Καταλανών στο 2.85. Παράλληλα παίζει διπλό στο χάντικαπ της Εφές στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη νίκη της Βαλένθια στην Ανδαλουσία με αντίπαλο τη Μάλαγα στο 2.70.

Ο Alkis κινείται σε ισπανικά λημέρια ποντάροντας τον άσο και under της Εσπανιόλ στο 3.35, το over και no goal στο Νουμάνθια – Ρεάλ σε απόδοση 3.70, το διπλό και under της Μπάρτσα στην έδρα της Θέλτα στο 2.90 και το ξερό «Χ» στο Λεγκανές – Βιγιαρέαλ (3.10).

Ο Wise με τη σειρά του κοντράρει την Μπαρτσελόνα στο Βίγκο, με το 1Χ στο 1.85, παίζει το χάντικαπ της Νουμάνθια με την ελλιπέστατη Ρεάλ στο 2.17, συνδυάζει τον άσο της Τότεναμ με το over κόντρα στη Βιγιαρεάλ και κλείνει με μπασκετάκι. Στην Ευρωλίγκα επιλέγει το ειδικό under 13,5 στους πόντους του Καλάθη στο 1.87 στη μάχη του Παναθηναϊκού με την Εφές, αλλά και το over 167,5 στο ροντέο της Μπαρτσελόνα με την Εφές σε απόδοση 1.70.


Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr.

Καλά Κέρδη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x