Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Πέμπτης 28/12

Πάμε ταμείο και σήμερα με... ψαγμένα προγνωστικά από τους tipsters του betmasters.gr

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του χρόνου, τα αθλητικά γεγονότα όλο και μειώνονται.Σήμερα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ευρωλίγκα, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να δοκιμάζονται εκτός έδρας, ενώ στο ποδόσφαιρο δράση έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ με το λονδρέζικο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ και στη Β' Ιταλίας με πλήρη αγωνιστική. Πάμε να δούμε τι επιλέγουν οι tipsters του betmasters.gr για σήμερα.

Ο Spesialistas ασχολήθηκε μόνο με μπάσκετ. Έτσι, στη μάχη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια επιλέγει το Over 8,5 στους πόντους του Πλάις σε απόδοση 1,75 και τον... καθαρό άσο των "νυχτερίδων" στο πολύ καλό 2,21. Στο ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις βλέπει λίγουςμ πόντους, επιλέγοντας το Under 148,5 σε απόδοση 2,02 και τέλος στην αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ θεωρεί πως ο Τόμπκινς θα σκοράρει παραπάνω από 10,5 πόντους σε απόδοση 1,87.

Ο Prophet, από τη μεριά του, στο λονδρέζικο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ πιστεύει ότι οι γηπεδούχοι με σύμμαχο την καλή ψυχολογική κατάσταση θα καταφέρουν τουλάχιστον να μη χάσουν, κοντάροντας το φαβορί με το 1Χ στο 2,08, ενώ θεωρεί μεγάλη ευκαιρία και έχει ως πιο δυνατό του σημερινό σημείο το Over 2,5 στην αναμέτρηση Περούτζια - Έμπολι σε απόδοση 2,02.

Τέλος, ο Mikros Guru ασχολήθηκε κυρίως με την αναμέτρηση Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός, από την οποία μας δίνει δύο επιλογές. Θεωρεί πολύ... value το ενδεχόμενο ο Σπανούλης ν αμην πετύχει παραπάνω από 12,5 πόντους σε απόδοση 1,87, ενώ πάει και με τον "καθαρό" άσο των Λιθουανών σε απόδοση 1,80. Κλείνει με ποδόσφαιρο, προτείνοντάς μας την ισοπαλία στο ματς Κάρπι - Μπάρι σε απόδοση 3,01.

Καλές επιλογές σε όλους!

Δες εδώ δωρεάν προγνωστικά μπάσκετ από τους έμπειρους tipsters του betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x