Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Πέμπτης 30/11

Χαμός γίνεται απόψε σε πολλά μέτωπα, με τα Κύπελλα Ελλάδος, Ισπανίας και την Ευρωλίγκα να κλέβουν την παράσταση. Οι tipsters του betmasters.gr είναι στις επάλξεις, με στόχο να μας πάνε ταμείο.

Ο Wise συνεχίζει να κινείται τόσο μπασκετικά, όσο και ποδοσφαιρικά ποντάροντας στην έκπληξη του Εργοτέλη κόντρα στον Παναιτωλικό, με το 1Χ στο εντυπωσιακό 3.00, ενώ σε προκλητικά μονοπάτια συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος στηρίζοντας τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, με τον άσο στο χάντικαπ του αγώνα Καλλιθέα – ΑΕΚ, αλλά και το 1Χ του Απόλλωνα Πόντου κόντρα στον Λεβαδειακό.
Στο Κύπελλο Ισπανίας ο «σοφός» του Betmasters.gr ψάχνει ένα γρήγορο γκολ από τη Βιγιαρεάλ κόντρα στην Πονφεραντίνα, ενώ περιμένει ματς υπομονής στο Εσπανιόλ – Τενερίφη, με το under στο 1.70 και goal/goal στο Μπέτις – Κάντιθ σρο 1.75.

Το καλό, όμως, το φυλάει για το μπάσκετ στηρίζοντας τον άσο της Κίμκι με την Μπάμπεργκ στο 1.70 με περισσότερους από 3,5 πόντους, τη νίκη της Μακάμπι στο 1.50 κόντρα στη Ζαλγκίρις, το over 153,5 στο Μπασκόνια – Φενέρ (1.80), αλλά και το να σκοράρει η Βαλένθια περισσότερους απόν71 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς να τον απασχολεί ποιος θα κερδίσει.

Ο Spesialistas με τη σειρά του περιμένει περισσότερα από 8 τρίποντα για λογαριασμό της Κίμκι κόντρα στην Μπάμπεργκ στο 1.87, στο Εφές – Μιλάνο περιμένει ροντέο επιλέγοντας το over 163,5 (2.02) και κλείνει με το διπλό της Φενέρ στο 2.05 με περισσότερους από 3 πόντους στη Χώρα των Βάσκων κόντρα στην Μπασκόνια. Η βασική του επιλογή, όμως, έρχεται από τη μάχη της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό, όπου σε ένα οριακό ματς προτείνει να μην υπάρξει νικητής με περισσότερους από 6 πόντους στο 3.15.

Τέλος ο Prophet ξεκινάει από νωρίς κοντράροντας και αυτός τον Παναιτωλικό στην Κρήτη επιλέγοντας το 1Χ του Εργοτέλη (3.00), ενώ ταξιδεύει σε λάτιν μονοπάτια επιλέγοντας από Σουνταμερικάνα μεριά το over στο Ατλέτικο Τζούνιορ – Φλαμένγκο (2.40) και από το Περού το ψαγμένο combo στο goal/goal και over της Σπορτ Χουανκάγι με την Ιντι Γκας στο 2.35.

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο στοίχημα στο ίντερνετ βρες το στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x