Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Σαββάτου 09/12

Πανικός γίνεται στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και οι tipsters του Betmasters.gr δηλώνουν πανέτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Ξεκίνημα από τον Mikro guru που κοντράρει την Μπάγερν στο 2.88 μέσα στην Φρανκφούρτη επιλέγοντας το 1Χ. Συνεχίζει με τη διπλούρα της Σκάνθορπ επί της Γουόλσολ στο 2.61 για την Α’ Αγγλίας. «Ξεραίνει» τις ισοπαλίες στους αγώνες Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ (3.10), Χάντερσφιλντ – Μπράιτον (3.20), ΚΠΡ – Λιντς (3.40), Μπέρνλι – Γουότφορντ (3.31) και Αλκορκόν – Ουέσκα (3.11). Κοντράρει τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ επιλέγοντας το Χ2 και κλείνει προκλητικά με τον άσο του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο 6.90 και το διπλό της Λεγκανές στην έδρα της Κορούνια στο 3.25.

Την σκυτάλη παίρνει ο all around Wise ποντάροντας σε πάρα πολλά μέτωπα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μπαίνει στον χορό από νωρίς με τον άσο του ΟΦΗ κόντρα στην Παναχαϊκή στο 1.70, συνεχίζει με δύο combo στη Γερμανία επιλέγοντας 1 & over στα Λειψία – Μάιντζ και Ντόρτμουντ – Βέρντερ, ενώ δεν αφήνει… ατιμώρητο το Φρανκφούρτη - Μπάγερν κρατώντας το Goal/Goal στο 1.73. Μπλέκεται στα μονοπάτια της Τσάμπιονσιπ επιλέγοντας τον άσο της Βίλα στο 1.75 και τα Goal/Goal σε Χαλ – Μπρέντοφορντ και Μπάρνσλεϊ – Ντέρμπι. Στην Ιταλία ποντάρει στον 1DNB της Κάλιαρι με τη Σαμπντόρια στο 1.75, αλλά και στο under της Γιουβέντους με την Ίντερ, περιμένοντας μπόλικη κλωτσιά. Όσον αφορά το μπασκετικό πρόγραμμα έχει έντονη τη διάθεση κόντρας, αφού πάει στον άσο του Κόροιβου κόντρα στον ανεβασμένο ΠΑΟΚ, στον άσο του Ρεθύμνου με τον Προμηθέα, αλλά και στο διπλό του Πανιωνίου στο Λαύριο. Φυσικά και τα τρία αυτά ματς τα επιλέγει με το αντίστοιχο χάντικαπ.

Σειρά παίρνει ο έμπειρος Alkis με το ξερό «Χ» στο Λάρισα – Ξάνθη σε απόδοση 3.00, τον άσο από ημίχρονο του Πανιωνίου με τον Πλατανιά στο 2.40 και το σύνολο τερμάτων «2-3» στην δύσκολη έξοδο του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο. Η Αγγλία δείχνει να τον απασχολεί ιδιαίτερα απόψε κρατώντας γερά το 2.08 του άσου της Πάλας κόντρα στην Μπόρνμουθ, το 1.95 του αμφίσκορου στο Μπέρνλι – Γουότφορντ, το 2.22 του «2-3» γκολ στο Τότεναμ – Στόουκ και κλείνει με τα συνδυαστικό under 2,5 και No Goal στο Χάντερσφιλντ – Μπράιτον (1.75) και 2 και Goal/Goal στο Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (3.47).

Ο Prophet μπαίνει κομματάκι και στην λάτιν αγορά, αφού η πιο δυνατή του επιλογή είναι ο άσος της Σαραντί με την Ιντεπεντιέντε στο προκλητικό 3.01. Στην Πρέμιερ ποντάρει στο Χ2 & Goal/Goal του αγώνα Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (2.18), το over στο Νιούκαστλ – Λέστερ και το over της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ. Στην Ισπανία κοντράρει την μπαρουκαπνισμένη Βαλένθια κόντρα στη Θέλτα, με το Χ2 να προσφέρεται στο 2.10. Ολοκληρώνει τις προτάσεις του με τα δικά μας λημέρια κρατώντας το καλοπληρωμένο Goal/Goal στο Πανιώνιος – Πλατανιάς του 2.40, αλλά και το over στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός στο 2.05.

Για το τέλος άφησα τον Spesialista γιατί και απόψε έχει πολύ σπέσιαλ επιλογές. Αρχικά το over 1,5 της Βέρντερ στη Βεστφαλία κόντρα στη Ντόρτμουντ, που κινείται στο 3.00. Στη συνέχεια ο άσος της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ στο 2.70 , το No Goal στο Ρεάλ – Σεβίλλη στο τεράστιο 2.65 και ο άσος της Γκινγκάμπ κόντρα στη Ντιζόν στο 2.20. Ολοκληρώνει με το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας επιλέγοντας τη νίκη της Γιουβέντους με 1-0, 2-0 ή 3-0 επί της Ίντερ στο 3.25.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα θα το βρεις στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x