Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Σαββάτου 25/11

Σάββατο με πολύ μπάλα, μεγάλα παιχνίδια και οι tipsters του Betmasters.gr δίνουν τις προτάσεις τους!

Όπως και να το δει κανείς, το Σάββατο είναι η πιο ...ποδοσφαιρική μέρα της βδομάδας. Πολλά παιχνίδια, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Έτσι και οι tipsters του Betmasters αρχίζουν από νωρίς τις προτάσεις τους.

Ο Αλκης Φιτσόπουλος (Alkis) αρχιζει με το Goal-Goal στο Γιάννινα - Ξάνθη στο ελκυστικό 2.25. Στη συνέχεια κάνει μια "γερή στάση" στην Πρέμιερ Λιγκ όπου κι επιλέγει 6 (!) σημεία από το σημερινό πρόγραμμα. Συκγκεκριμένα, επιλέγει το αμφίσκορο στο Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ (1.87) και Νιούκαστλ - Γουότφορντ (1.82), τον άσσο σε συνδυασμό με το No Goal της Τότεναμ με τη Γουέστ Μπρομ (1.80), ενώ έχει και δυο "ξερά" σημεία, τις νίκες των Μπόρνμουθ (2,72) και Λίβερπουλ (2,22 στο ντέρμπι με την Τσέλσι). Το "ζεστό" του σημείο πάντως είναι το συνδυαστικό Over 2.5 & NG στο Γιουνάιτεντ - Μπράιτον (3.35). Πολλά με λίγα υπέρ του Μουρίνιο δηλαδή. Από Ελλάδα, ο έμπειρος Αλκης προτείνει κι άλλους δυο άσσους, αυτούς του Απόλλων Σμύρνης (2.15) και του Ατρομήτου (2.40 με τον Παναθηναϊκό).

Σε παρόμοια "χωράφια" με τον Αλκη και ο Prophet. Αρκετή Αγγλία δηλαδή (ένεκα της ημέρας εννοείται). Ο Προφήτης μας λοιπόν, ασχολείται όχι μόνο με τη μεγάλη κατηγορία, αλλά και με την Τσάμπιονσιπ! Από την Πρέμιερ επιλέγει τον άσσο της Νιούκαστλ (2.20) και το "μεσοβέζικο" 2-3 γκολ στο Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ (2.05) και το συνδυαστικό 1 & Over 3.5 στο Γιουνάιττεντ - Μπράιτον (2.95). Γενικά περιμένουμε γκολ από το Μουρίνιο σήμερα. Στο ντέρμπι του Νησιού (Λίβερπουλ - Τσέλσι) επιλέγει την ισοπαλία στο 3.70.Από την Τσάμπιονσιπ, την "ιντριγκαδόρικη" Τσάμπιονσιπ, κρατάει τρια σημεία.Το Over 2.5 στο Αστον Βίλα - Iπσουιτς (2.00), το Goal-Goal στο Γουλβς - Μπόλτον (2.23) και τη νίκη της Ντέρμπι στο δελεαστικό 4.02! Το δυνατό του σημείο ομως για σήμερα, είναι αυτό που έρχεται σε κόντρα με τον Αλκη. Το διπλό του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι στο "τεράστιο" 3.80!

Ο Wise μας προτείνει παιχνίδια από Ιταλία, Γερμανία κι Ελλάδα. Από τα εγχώρια ματς, έχει ξεχωρίσει τον άσσο του ΠΑΣ (2.35), και το Under 1.5 στο Απόλλων - Λαμία στο 2.35. Στην Μπουντεσλίγκα, πάει με τα γκολ σε δυο ματς. Συγκεκριμένα επιλέγει το αμφίσκορο στο Αουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ (1.75), ενώ προτείνει και το συνδυαστικό GG & Over 2.5 (1.91) στο Άιντραχτ - Λεβερκούζεν. Από σημεία, στηρίζει τον άσσο της Φράιμπουργκ, ενώ το "δυνατό" για την ημέρα είναι η κόντρα της πρωτοπόρου Μπάγερν στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ (1Χ στο 2.55). Από την Ιταλία, ο "σοφός" κρατάει το Χ2 της Βερόνα στο 2.25 και το αμφίσκορο στο Μπολόνια - Σαμπντόρια (1.70).

Ο Spesialistas τέλος, επιλέγει ένα "μικρό ποτ-πουρί" από την Ευρώπη. Στην Μπουντσελίγκα και το "ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ" πάει στο Over 1.5 της Σάλκε στο 2.85. Δεν πείθει η άμυνα της Ντόρτμουντ (Σόρι Σωκράτη). Από την ίδια χώρα, κρατάει και το "μεγάλο" (για Μπουντεσλίγκα) Over 2.5 στο Φράιμπουργκ - Μάιντζ στο 2.08, ενώ στο Γκλάντμπαχ - Μπάγερν, κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Wise επιλέγοντας τον άσσο με Ασιατικό Χάντικαπ +1 στο 2.05. Στην Αγγλία, κρατάει το Over 2.5 στο Σουόνσι - Μπόρνμνουθ στο 2.15, ενώ ολοκληρώνει τις προτάσεις του με την "αγαπημένη" του Γαλλία και τον άσσο της Μετς (2.88) όπου είναι και το πιο δυνατό του σημείο για σήμερα!

Είναι Σάββατο και νιώθεις "χαμένος" από το μεγάλο πρόγραμμα; Δες τα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζεμένα στο betmasters.gr!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x