Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Σαββάτου 30/12

Με Αγγλία και Ιταλία το σημερινό πρόγραμμα

Πλήρη αγωνιστική κίνηση έχουμε σήμερα σε Αγγλία και Ιταλία, ενώ υπάρχουν και αγωνιστικές σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένης και της Basket League. Πάμε να δούμε τι κράτησαν οι tipsters του Betmasters από όλα αυτά.

Ο Prοphet ασχολήθηκε κυρίως με Αγγλία και Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα στο Μπολόνια - Ουντινέζε πήρε το συνδυαστικό 12 & GG σε απόδοση 2,96, στο ντέρμπι Ίντερ - Λάτσιο πήγε με το διπλό του 3,30, ενώ στη μάχη της Γιουβέντους στην έδρα της Βερόνα βλέπει αμφίσκορο σε απόδοση 2,10. Στην Αγγλία, πήρε το Over 2,5 στο Μπόρνμουθ - Έβερτον και το συνδυαστικό 1 & GG στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Λέστερ. Ολοκληρώνει την Πρέμιερ Λιγκ με το αμφίσκορο σε απόδοση 2,10 στο ματς Μάν. Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον.

Ο Mikros Guru, από τη μεριά του, πήρε τον άσο στην αναμέτρηση Ίντερ - Λάτσιο και τον άσο με χάντικαπ ενός γκολ υπέρ της Σαουθάμπτον στο ματς εναντίον της Μάν. Γιουνάιτεντ. Πήρε το Χ στις αναμετρήσεις Μπέρι - Φλίτγουντ, Τζίλιγχαμ - Γουίμπλεντον και Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι, ενώ πήγε με το διπλό στα ματς Ίπσουιτς - Ντέρμπι, Μπόρνμουθ - Έβερτον και Γουότφορντ - Σουόνσι. Τέλος, πήρε, επίσης, το διπλό στο ματς Λαύριο - ΠΑΟΚ για την Basket League.

Tέλος, ο Alkis (Άλκης Φιτσόπουλος) ασχολήθηκε σχεδόν με όλους τους αγώνες της Premier League. Eνδεικτικά, πήρε το συνδυαστικό 1 & GG στις αναμετρήσεις Γουότφορντ - Σουόνσι, Λίβερπουλ - Λέστερ και Μάν. Γιουνάιτεντ, ενώ διάλεξε το απλό αμφίσκορο στην αναμέτρηση Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι.

Καλές επιλογές!

Δες εδώ μαζεμένα όλα τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x