Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Τετάρτης 03/01

Πολύ δυνατό το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα με επιλογές για όλα τα γούστα και πολλά μεγάλα ντέρμπι. Στις επάλξεις οι tipsters του Betmasters που δηλώνουν… ετοιμοπόλεμοι.

Ο Wise επιλέγει το goal/goal στα δύο σπουδαία ματς Άρσεναλ – Τσέλσι και Μπενφίκα – Σπόρτινγκ σε αποδόσεις 1.65 και 1.85 αντίστοιχα. Στο Κύπελλο Ιταλίας κρατάει το combo άσου και under 3,5 της Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο στο 2.08. Συνεχίζει με τις κόντρες στο Κύπελλο Ισπανίας στηρίζοντας σε αποδόσεις αουτσάιντερ τα 1Χ στις μάχες Φορμεντέρα Αλαβές και Κάντιθ – Σεβίλλη και Λας Πάλμας – Βαλένθια. Κλείνει με Κύπρο και δύο συνδυαστικά στοιχήματα. Τον άσο και under 3,5 του 2.15 στο ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού και τον ομοίως το ίδιο combo στο ΑΕΚ Λάρνκας – Νέα Σαλαμίνα σε απόδοση 2.00.

Ο Mikros guru παίρνει την σκυτάλη και ρισκάρει με άσο ημίχρονο και over 1,5 στο ΑΕΚ Λάρνακας – Νέα Σαλαμίνα στο 2.97, στηρίζει Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τσέλσι στο 3.05, αγοράζει το 3.30 του διπλού της Σπόρτινγκ στο βαθμολογικό ντέρμπι με την Μπενφίκα, ενώ στο Κύπελλο Ιταλίας επιλέγει το αμφίσκορο ανάμεσα σε Γιουβέντους και το Τορίνο (2.20).

Ακολουθεί ο Alkis, ο οποίος περιμένει επαγγελματική νίκη της Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο επιλέγοντας το 1-0, 2-0 ή 3-0 στο 2.45. Ξερό «Χ» βλέπει στο λονδρέζικο Αρσεναλ – Τσέλσι. Δεν τον αφήνει αδιάφορο, όμως, ούτε το Κύπελλο Ισπανίας κρατώντας το over 2,5 και goal/goal του 2.26 στο Κάντιθ – Σεβίλλη και το σύνολο τερμάτων «2-3» στο Λας Πάλμας – Βαλένθια (2.12).

Καλά κέρδη!

Δες εδώ συγκεντρωμένα όλα τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου στο Betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x