Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Τετάρτης 06/12

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ομίλων για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τελευταία εισιτήρια ψάχνουν κάτοχο και οι tipsters του Betmasters.gr ψάχνουν για εσάς τις ευκαιρίες της ημέρας!

Για τελευταία φορά θα δούμε φέτος παιχνίδια ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Χθες είχαμε το πρώτο μέρος και απόψε θα ολοκληρωθεί επίσημα, η πρώτη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παιχνίδια αρκετά, προτάσεις επίσης!

Ο Αλκης Φιτσόπουλος (Alkis) είναι και πάλι ο πιο δραστήριος tipster της ημέρας. Χθες μας χάρισε ένα ωραιότατο 6/8 με φοβερές αποδόσεις και σήμερα ελπίζουμε σε κάτι αντίστοιχο! Το δυνατότερο σημείο της ημέρας για εκείνον είναι το Χ της Σαχτάρ με τη Σίτι στο 3.55. Ένα Χ που βολεύει και τους δυο. Στο άλλο ματς του ομίλου, πάει με το συνδυαστικό 2 & Over 2.5 στο 1.88. Το αγαπημένο του σημείο για σήμερα είναι το συνδυαστικό 1 & GG το οποίο κι επιλέγει σε τρεις αναμετρήσεις! Στο Ρεάλ - Ντόρτμουντ (2.35), στο Λειψία - Μπεσίκτας (2.95) και στο Λίβερπουλ - Σπαρτάκ (2.54). Το σκορ πολλαπλών επιλογών το προτείνει σε δυο αναμετρήσεις. Το 1-0, 2-0, 3-0 στο Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ (2.50) και το 0-1, 0-2, 0-3 στο Μάριμπορ - Σεβίλλη (2.40). Τέλος, κρατάει το 2-3 γκολ στο Πόρτο - Μονακό (2.10).

Ο Wise μας δίνει τέσσερις προτάσεις. Το Goal-Goal στο Λίβερπουλ - Σπάρτακ (1.85), τον άσσο από ημίχρονο στο Πόρτο - Μονακό (1.90), τον 1Χ της Σαχτάρ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο 1.60 που σημαίνει ότι η Νάπολι θα μείνει εκτός συνέχειας και το συνδυαστικό 1 & Over 2.5 στο Ρεάλ - Ντόρτμουντ (1.72).

Ο Prophet έχει κρατήσει τρια σημεία γι' απόψε. Το Χ στο Σαχτάρ - Σίτι (3.55) που φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετούς υποστηρικτές εντός της σελίδας, το 2-3 γκολ στο Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ (2.05) αλλά και το συνδυαστικό GG & Over 2.5 στο Λίβερπουλ - Σπαρτάκ Μόσχας στο 2.06.

Τέλος, ο Spesialistas έχει κρατήσει κι αυτός τρεις προτάσεις για την ημέρα. Το 2-3 γκολ στο Λειψία - Μπεσίκτας (2.12) αφού πιστεύει πως το σκορ δε θα ξεφύγει σ' ένα ματς που οι μεν θέλουν να προκριθούν και οι δε κάνουν αγγαρεία. Στο Σαχτάρ - Σίτι προτείνει το Over 1.5 των γηπεδούχων στο 2.55. Κρατάει επίσης το συνδυαστικό στοίχημα στο Φέγενορντ - Νάπολι και διαλέγει το Over 2.5 & GG (2.22).

Καλές επιλογές σε όλους!

Πόσο βολικό είναι να δεις όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Betmasters.gr σε μια σελίδα, τακτοποιημένα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x