Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Τρίτης 02/01

Ορεξάτοι και το 2018 οι tipsters του betmasters.gr!

Με... όρεξη μπήκαν και στη νέα χρονιά οι tipsters του Betmasters, oι οποίοι δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω, ούτε και σήμερα. Πάμε να δούμε τις προτάσεις.

Ο Μikros Guru πήρε το διπλό στις αναμετρήσεις Δόξα Κατωκοπιάς - Ανόρθωση και Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας, ενώ πήγε με τον καλοπληρωμένο άσο στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ (2,20). Στο Μάν. Σίτι - Γουότφορντ περιμένει νίκη των "πολιτών", αλλά με μικρό εύρος και επιλέγει τον 1 & Under 3,5 σε απόδοση 2,54, ενώ κλείνει με το Χ2 στο ματς Ρέντινγκ - Μπέρμιγχαμ.

Ο Prophet, από τη μεριά του, πήγε με το λογικό εύρος τερμάτων (2-3 goals) στις αναμετρήσεις Δόξα Κατωκοπιάς - Ανόρθωση και Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ, με το 1Χ στο Αλκή Οροκλίνη - Ομόνοια, ενώ κοντράρει τη Νάπολι στο ματς κυπέλλου με την Αταλάντα. Στο Γουλβς - Μπρέντφορντ πιστεύει ότι θα έχει πάρα πολλά γκολ (Over 3,5 - 2,35) και στο Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας ποντάρει στην καλή ψυχολογία των γηπεδούχων, παίρνοντας το 2 DNB σε απόδοση 2,55. Ολοκληρώνει τις επιλογές του με το... τεράστιο 4,10 του διπλού στην αναμέτρηση Ρέντινγκ - Μπέρμιγχαμ.

Τέλος, ο Alkis, ασχολήθηκε μόνο με Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, μας προτείνει τους άσους στα παιχνίδια Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας, το 2 & Under 3,5 στο Σουόνσι - Τότεναμ και τον 1 & NG στην αναμέτρηση Μάν. Σίτι - Γουότφορντ.

Καλές επιλογές!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος θα τα βρεις στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x