Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Τρίτης 05/12

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Ημέρα πολλών σπουδαίων αγώνων που κρίνουν προκρίσεις.

Προτελευταία φορά που βλέπουμε αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μισό ταμπλό της πρώτης φάσης της διοργάνωσης ξεκαθαρίζει σήμερα. Οι tipsters του Betmasters.gr προσπαθούν να "ερμηνεύσουν" το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των τεσσάρων ομίλων.

Ο Mikros Guru ασχολείται μόνο με το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, Μπάγερν - Παρί και πάει στο διπλό της παρέας του Νεϊμάρ και του Καβάνι στο 3.00! Από κει και πέρα, προτείνει δυο ακόμα διπλά από το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Το διπλό της Φόρεστ Γκριν (4.35) και το διπλό της Οξφόρδης (2.15).

Ο Αλκης Φιτσόπουλος (Alkis) είναι ο πιο δραστηριος tipster της ημέρας, αφού έχει κρατήσει μια πρόταση από το κάθε ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ! Το δυνατότερο σημείο του είναι η ισοπαλία στο Μπεφνίκα - Βασιλεία (3.43). Από κει και πέρα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κρατάει το σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 στο 2.25, ενώ κάτι παρόμοιο κάνει και στο Ρόμα - Καραμπάγκ (1-0, 2-0, 3-0 στο 2.55). Κρατάει το 2-3 γκολ της Μπαρτσελόνα με τη Σπόρτινγκ (2.22), ενώ προτείνει τον άσσο της Γιουνάιτεντ σε συνδυασμό με το Over 2.5 (2.25). Σε δυο παιχνίδια επιλέγει τον άσσο σε συνδυασμό με το Goal-Goal. Στο Μπάγερν - Παρί (3.72) και στο Σέλτικ - Άντερλεχτ (3.30). Τέλος, στο Τσέλσι - Ατλέτικο πάει με το απλό goal-goal στο 1.80.

Ο Wise κάνει παιχνίδι με τα γκολ. Επιλέγει το να σκοράρουν οι δυο ομάδες σε τρια ματς. Στο Μπενφίκα - Βασιλεία (1.75), στο Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ (1.75) και το Τσέλσι - Ατλέτικο (1.80). Κρατάει το Over 2.5 στο Σέλτικ - Άντερλεχτ (1.60), ενώ συνδυάζει Goal-Goal & Over 2.5 στο ντέρμπι Μπάγερν - Παρι (1.75).

Ο Prophet θεωρεί πως το Goal-Goal στο Ολυμπιακός - Γιουβέντους (2.55) είναι το καλύτερο σημείο της ημέρας. Συμφωνεί με τον Αλκη στο Χ της Μπενφίκα με τη Βασιλεία (3.40), αλλά και στο 2-3 γκολ της Μπαρτσελόνα με την Σπόρτινγκ (2.22).

Τέλος, ο Spesialistas διαφωνεί με Αλκη και Prophet στο Μπενφίκα - Βασιλεία και κρατάει τον άσσο των Πορτογάλων στο 3.00. Από κει και πέρα, ποντάρει στην "ψυχή" της Ατλέτικο στο 4.00 μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" αλλά και στο να μπουν τουλάχιστον 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης Μπάγερν - Παρί (2.22).

Καλές επιλογές σε όλους!

Μήπως πρέπει να δεις όλα τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος του Betmasters.gr μαζεμένα σε μια σελίδα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x