Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Τρίτης 19/12

Κύπελλα, εμβόλιμες, Λιγκ Καπ Αγγλίας και Ευρωλίγκα μας απασχόλησαν τη σημερινή ημέρα.

Ημέρα κυπέλλων και Ευρωλίγκας είναι η σημερινή με τους tipsters του Βetmasters να μην καταλαβαίνουν τίποτα, συνεχίζοντας απτόητοι. Πάμε να δούμε τι έχουν να μας προτείνουν για σήμερα.

Ο Spesialistas κινήθηκε κυρίως σε μπασκετικά μονοπάτια. Από την Ευρωλίγκα, στο ματς Ρεάλ - Βαλένθια βλέπει ότι η γηπεδούχος δε θα επικρατήσει με περισσότερους από 6,5 πόντους παίρνοντας το διπλό με το συγκεκριμένο χάντικαπ στο πολύ καλό 2,08, ενώ στη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι θεωρεί ότι ο Παππάς θα πετύχει παραπάνω από από 10,5 πόντους, μια επιλογή που πληρώνει 1,87. Στην αναμέτρηση Ζαλγκίρις - Μπάμπεργκ πάει με την απλή νίκη των Γερμανών στο όχι και τόσο... απλό 3,30, ενώ κλείνει με το ματς Φενερμπαχτσέ - Ερυθρός Αστέρας, θεωρώντας ότι ο φορμαρισμένος Φελντέιν θα πετύχει παραπάνω από 10,5 πόντους σε απόδοση 1,87. Οι προτάσεις του ολοκληρώνονται με την επιλογή του λογικού εύρους τερμάτων (2-3 goals) στην αναμέτρηση Τρίκαλα - ΠΑΟΚ για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Mikros Guru ξεκινάει με την επιλογή 2 & GG στο Τρίκαλα - ΠΑΟΚ στην αποδοσάρα του 3,82, ενώ ασχολήθηκε και με Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στο Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι πήρε το 1Χ σε απόδοση 2,80, ενώ και στο Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ κόντραρε το φαβορί, με το Χ2 να ακουμπαέι το 2,65. Τέλος, ασχολήθηκε μόνο με το ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, όπου έδωσε δύο σημεία. Η απουσία του Καλάθη τον οδήγησε στο... ξερό διπλό του 3,10 της Μακάμπι, ενώ πιστεύει ότι και ο Λεκαβίτσιους θα μοιράσει παραπάνω από 3,5 ασίστ στους συμπαίκτες του, μια επιλογή που πληρώνει με 1,70.

Ο Wise έπαιξε... μπάλα στην Ισπανία σήμερα, με τον άσο της Λεβάντε επί της Λεγκανές στο πολύ καλό 2,60. Στο Λονδίνο, συμφωνεί με τον Γκουρού και πάει στην κόντρα της Άρσεναλ, ενώ στο Λέστερ παίζει συντηρητικά στο αμφίσκορο του 1,70. Τέλος, πιστεύει και αυτός ότι το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι οριακό, με τον Παναθηναϊκό να μην κερδίζει πάνω από 6,5 πόντους. Το διπλό με αυτό το χάντικαπ πληρώνει σε απόδοση 1,80.

Ο Prophet ασχολήθηκε μόνο με το γερμανικό κύπελλο σήμερα, δίνοντάς μας δύο σημεία. Πιο συγκεκριμένα, στο Πάντερμπορν - Ίνγκολσταντ πήγε με το διπλό του 2,10, ενώ στην αναμέτρηση Σάλκε - Κολωνία θεωρεί ότι η καλή ψυχολογία των φιλοξενούμενων μπορεί να φέρει κάτι καλό για αυτούς, επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 2,72.

Τέλος, ο Άλκης Φιτσόπουλος (Alkis) έκανε... παιχνίδι μόνο ποδοσφαιρικά όπως συνήθως. Στο Τρίκαλα - ΠΑΟΚ πήγε με το σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2 ή 0-3 σε απόδοση 2,10, ενώ από εκεί και πέρα ασχολήθηκε με το αγγλικό Λιγκ Καπ. Στην αναμέτρηση Λέστερ - Μάν. Σίτι πήρε το συνδυαστικό 2 & Οver 2,5 σε απόδοση 1,98, ενώ στο ματς Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ πάει με το φαβορί, παίρνοντας το -επίσης- συνδυαστικό 1 & GG σε απόδοση 3,06.

Καλές επιλογές!

Δες μαζεμένα και νοικοκυρεμένα όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x