Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Κυριακής 26/11

Μεγάλο καράβι, μεγάλες φουρτούνες. Έτσι και η Κυριακή για τον παίκτη του στοιχήματος. Τόσα πολλά τα παιχνίδια που πρέπει να μπει μια τάξη στα προγνωστικά!

Κυριακάτικη "πανδαισία" στο παιχνίδι μας και σήμερα. Τόσα πολλά τα παιχνίδια που στο τέλος, ίσως "χαθεί η μπάλα". Γι' αυτό έρχονται οι tipsters του Betmasters, για να βάλουν μια τάξη στο "χάος".

Ο Mikros Guru αποφασίζει να ασχοληθεί με "μετρημένα" παιχνίδια για σήμερα. Πιστεύει στη νίκη της Άρσεναλ μέσα στο "φρούριο" της Μπέρνλι και το συνδυάζει με το Under 3.5 για να βγάλει μια απόδοση στο 2.33. Από την Ελλάδα, ασχολείται με την κόντρα του Ολυμπιακού απέναντι στη Κέρκυρα (1Χ στο 3.71), ενώ "κλείνει" με τα δυο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας κι επιλέγει και στα δυο να κοντράρει τα φαβορί. Πάει στο 1Χ τόσο στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (2.26), όσο και στο Μονακό - Παρί (2.74).

Ο Spesialistas ασχολείται κι αυτός με μια πλειάδα αγώνων από διαφορετικά πρωταθλήματα. Στην Ιταλία, πιστεύει στην "ανάσταση" της Μίλαν και συνδυάζει τον άσσο με το Goal-Goal (3.46). Στην Αγγλία πάει στα ...σίγουρα, στο ματς της Μπέρνλι με την Άρσεναλ και επιλέγει το Goal-Goal (1.85). Στη Γερμανία, επιλέγει τη "μονόφθλαμη" Χέρτα, απέναντι στην "τυφλή" Κολωνία στο 2.95. Στη Γαλλία, πάει με τον άσσο της Νις στην "υπερεκτιμημένη" απόδοση του 3.30, το οποίο είναι και το "καυτό" του σημείο για σήμερα. Τέλος,στην Ισπανία επιλέγει το διπλό της Σεβίλλης στο καλοπληρωμένο 3.30, ενώ διαλέγει σκόρερ στο βραδινό ντέρμπι, πηγαίνοντας με το Ροντρίγκο της Βαλένθια στο 2.85.

Ο Prophet ασχολείται κυρίως (αλλά όχι μόνο) με την Ιταλία και τη Σέριε Α. Τρεις επιλογές έχει από κει. Πρώτη και καλύτερη το Over 3.5 στο Λάτσιο - Φιορεντίνα (2.4), το οποίο είναι και το σημείο της ημέρας για εκείνον. Δεύτερη, το 2 DNB (3.05) στο Μίλαν - Τορίνο, αφού δε βλέπει πως μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση στους "ροσονέρι", ενώ επιλέγει και το 2-3 γκολ στο Τζένοα - Ρόμα (2.05). Τέλος, κλείνει τη μέρα του με τον 1 DNB στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (2.90).

Ο Wise, αρχίζει τη μέρα του με το Goal-Goal στο Σαουθάμπτον - Εβερτον στο 2.05. Καλοπληρωμένο. Από την Πρέμιερ, κάνει την ίδια επιλογή και στο Χάντερσφιλντ - Σίτι στο 2.25. Στα δυο Γερμανικά ματς της ημέρας, πηγαίνει στο αμφίσκορο στο Αμβούργο - Χοφενχάιμ (1.65) και στο 2 DNB στο Κολωνία - Χέρτα (1.80). Από Ελλάδα, ο "σοφός" μας χαρίζει τρεις προτάσεις. Η "καλή" του είναι η "επαγγελματική" νίκη του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Συνδυαστικό 2 & Under 3.5 στο 1.90. Στ' απογευματινά ματς επιλέγει δυο άσσους. Αυτούς του Αστέρα (1.80) και του Παναιτωλικού (1.65). Τέλος, κάνει δυο προτάσεις στο γαλλικό ντέρμπι Μονακό - Παρί με το συνδυαστικό GG & Over 2.5 (1.65) το Over 10.5 στα κόρνερ στο 2.12.

Κλείνουμε με τον Άλκη Φιτσόπουλο (Alkis). Στην αγαπημένη του Σουπεριλιγκ κάνει 4 (!) επιλογές. Πηγαίνει στην "επαγγελματική" νίκη των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, επιλέγοντας το σκορ πολλαπλής επιλογής 0-1, 0-2, 0-3 στο 2.15 για τον "δικέφαλο" και στο 2.22 για τους "ερυθρόλευκους". Στα ματς των 17:15, πάει με τον 1 & Under 2.5 (3.55) του Αστέρα και στην ισοπαλία στο Παναιτωλικός - Λάρισα (3.70). Στην Αγγλία κάνει προτάσεις και στα τρια ματς. Πηγαίνει με τον άσσο της Σαουθάμπτον (1.83) και σε δυο συνδυαστικά. Στο 2 & GG της Άρσεναλ (3.33) και το Over 2.5 & No Goal στο Χάντερσφιλντ - Σίτι (3.25). Κλείνει με Ισπανία και τα δυο μεγάλα ματς. Βλέπει Χ στο ντέρμπι Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (4.25) το οποίο είναι και το "δυνατό" του σημείο, ενώ πιστεύει τον άσσο της Βιγιαρεάλ (2.35).

Καλές επιλογές σε όλους!

Δες όλες τα προγνωστικά ποδοσφαίρου των tipsters του Betmasters συγκεντρωμένα κι ωραία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x